Support

Loop je tegen problemen aan bij een bezoek aan One More Thing? Kun je niet inloggen of kun je iets niet vinden op de site?  Stuur dan een e-mail naar [email protected], maar kijk eerst even of de oplossing voor jouw probleem niet al hieronder genoemd staat.

Heb je een vraag die niet te maken heeft met het gebruik van deze website? Maak dan gebruik van ons forum, waar meer dan 74.000 Applefans klaar zitten om je te helpen!

Veel voorkomende vragen en problemen

Ik ben m’n wachtwoord op OMT vergeten

Vraag hier een wachtwoord-reset aan en ontvang via e-mail een automatisch gegenereerd nieuw wachtwoord. Nadat je bent ingelogd met dit wachtwoord, kun je in je profiel een eigen wachtwoord kiezen.

Ik kan niet inloggen na een wachtwoord reset

Wanneer je je wachtwoord reset krijg je een automatisch gegenereerd wachtwoord via e-mail toegestuurd. Hier kan een paar minuten overheen gaan. Reset nooit snel achter elkaar je wachtwoord, want elke reset genereert een nieuw wachtwoord. Wacht indien je niet kunt inloggen met je nieuwe wachtwoord een paar minuten en probeer het dan opnieuw. Voorkom dat je fouten maakt bij het intypen van het wachtwoord. Je kunt het beste het wachtwoord kopiëren uit de e-mail en plakken in het inlogformulier. Nadat je bent ingelogd, kun je het wachtwoord in je profiel aanpassen in iets dat je zelf hebt verzonnen.

Hoe kan ik m’n eigen bericht verwijderen of iemand citeren in een reactie?

Als je met je muis over een avatar heen schuift, zie je een klein driehoekig pijltje. Wanneer je hierop klikt verschijnt een menuutje met verschillende opties. Bij je eigen avatar heb je ook wis en bewerk opties. Helaas werkt deze functie niet goed op dit moment. Vraag één van de moderators even of ze je avatar voor je willen aanpassen.

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?

Om te voorkomen dat iedereen continue van naam verandert in de community, moet je een verzoek tot naamsverandering doen aan [email protected] voorzien van een goede motivatie en vanaf het e-mailadres waarmee je op OMT bent geregistreerd. Je kunt het ook aan één van de moderators vragen door één van hen een PB (Privé Bericht) te sturen.

Hoe kan ik mijn gebruikersnaam verwijderen?

Op OMT verwijderen we geen gebruikers, omdat er anders gaten kunnen vallen in bestaande forum-discussies waaraan je hebt bijgedragen. We kunnen je account wel anonimiseren. Hiervoor kun je via e-mail een verzoek doen vanaf het e-mailadres waarmee je op OMT bent geregistreerd. Ook kun je hiervoor de moderators benaderen.