OMT LIVE: 400e uitzending vanuit een nieuwe studio

Door: Lucas Raggers - 27 reacties

Abonneer je gratis op OMT LIVE in iTunes

OMT LIVE is terug! Vanuit een nieuwe studio en op een nieuw tijdstip zenden we weer onze tweewekelijks talkshow uit. In de 400e uitzending hebben we Theo Kemperman te gast, directeur van de Bibliotheek in Rotterdam, waar de nieuwe OMT Studio op de vierde verdieping een plek heeft gevonden.

Verder bespreken we een aantal apps, toveren we interessante gadgets op tafel en kun je weer een prijs winnen in de So You Think You’re a Fanboy Quiz.

Reacties

27 reacties
 • Profielfoto
  Verwijderen

  Met Siti een afspraak gemaakt: met Oom, om 2 uur ’s nachts met als onderwerp Oh MT.
  Handig dat Siri!

 • Profielfoto
  Lucas V

  Yes eindelijk weer een live uitzending!!!!!!

 • Profielfoto
  Betatester

  Ga weg met dat ont live

 • Profielfoto
  Antaeus

  Sorry, maar zondagmiddag??? Er zijn ook mensen die werken! En OMT Café is toch veel beter dan dat Live gebeuren?

 • Profielfoto
  kasuja

  Niet zeuren mensen…

  Er zijn genoeg OMT bezoekers zoals ik die OMT live JUIST leuk vinden.

 • Profielfoto
  MvdM

  Sorry, maar zondagmiddag??? Er zijn ook mensen die werken! En OMT Café is toch veel beter dan dat Live gebeuren?

  Ik kan zo 5 dagen in de week noemen dat er meer mensen werken.

  Heeft iemand al een bevestiging binnen? Ik heb nu al twee keer geprobeerd in te schrijven, maar krijg nog geen mailtje.

 • Profielfoto
  sedikit

  Misschien eerst even, alvorens OMT live te spelen, eerst eens eindelijk (eindelijk)alle mankementen die al jaren duren, op de site te herstellen. Ik ga ze niet nog eens noemen. Wel de nieuwste. Al de hele dag leeg:

 • Profielfoto
  Balsjer

  Zorg inderdaad eens dat jullie de site op orde krijgen en de bugs er uithalen i.p.v. bezig te houden met studio”s, live uitzendingen etc…! Waar zijn de Nieuwe Topics en Laatste Posts ineens gebleven op de hoofdpagina?

 • Profielfoto
  Antaeus

  En waar blijft OMT Café??

 • Profielfoto
  Brainy

  Ik kan me voorstellen dat ze bij OMT ook een beetje de moed gaan verliezen. Wat ze ook doen, het is nooit goed.

  Ik heb ook wel eens bij een bericht dat ik denk “wat moet ik hiermee” maar deze reacties zijn weer eens een hoogtepunt van oud Hollands gezeik.

  Probeer eens iets positief te zeggen, en als je dat niet kan schrijf dan gewoon niets. Dan blijft de sfeer ook een stuk positiever. Straks is er niemand meer die nog iets op deze site plaats want het wordt toch alleen maar afgeschoten.

  On topic: leuk dat er weer een OMT live is.

 • Profielfoto
  checkpointx

  Heb ook het gevoel dat er een stevige verzameling azijnplassers rondloopt op de fora van OMT, ik hoop van harte dat dit volkje lekker zn plasje mag doen, maar verder gewoon genegeerd worden.

  Er zijn namelijk nog veel meer mensen die wel wat beters te doen hebben dan lopen klagen en gewoon blij zijn dat het weer terug komt. Misschien moeten de azijnplassertjes ook eens rustig hun leven gaan overdenken, betaald werk zoeken, een vriendin, voor hun 40-ste bij de ouders uit huis gaan, dat soort dingen:p

  Dus Jan David en co, keep up the good work!

 • Profielfoto
  sedikit

  “Hollands gezeik”?
  “azijnplassertjes”?

  en de fraaiste:
  “Er zijn namelijk nog veel meer mensen die wel wat beters te doen hebben dan lopen klagen en gewoon blij zijn dat het weer terug komt. Misschien moeten de azijnplassertjes ook eens rustig hun leven gaan overdenken, betaald werk zoeken, een vriendin, voor hun 40-ste bij de ouders uit huis gaan, dat soort dingen”

  Kortom: verheffend commentaar.
  @checkpointx, Nog even afgezien van je beledigende commentaar op mensen die wèl werkeloos zijn. strookt je krakkemikkige sociologisch onderzoekje niet met je naam. Een beetje gênant voor iemand die pretendeert te “werken”. Toch nog even checken misschien? Want dan zou je misschien een moord doen om mijn werk te mogen doen en/of één van mijn vriendinnen te mogen spreken. Maar, dan moet je wel talent hebben. En niet zulke brave-burger-kreten slaken.
  On topic: al ± 5 jaar wordt de staf gewezen (ook met PB’s) op sommige mankementen. Niet of nauwelijks antwoord, laat staan verbetering.

 • Profielfoto
  keeske

  Kleine spelfout: niet ‘a Apple’ maar ‘an Apple’

 • Profielfoto
  Brammetjebammetje

  En ondertussen jij maar betalen, he Sedikit? Terwijl die mannen maar een beetje lopen te doen waar ze zin in hebben met die hobby van ze. Tis verdomme een schande!

  Goed en nu weer on topic. Ben benieuwd naar een nieuw seizoen live. Hoop dat ze ook weer het café opengooien.

 • Profielfoto
  pippen2

  Wat zijn er op internet toch altijd zielige zeurkousen. Mensen die hier negatief reageren moeten zich echt schamen en hun leven beteren. Ik mag toch hopen dat ze in het dagelijks leven anders zijn. Anders moeten ze zich maar lekker opsluiten op hun kamertje, zodat niemand anders er last van heeft. De mannen van OMT verrichten heel veel inspanning en dat allemaal op vrijwillige basis. De site is top en de podcasts ook. Ik kijk er weer naar uit! We mogen blij zijn dat er een “tv” uitzending is op het gebied van Apple. Dat doet niemand anders na!

 • Profielfoto
  pippen2

  Misschien eerst even, alvorens OMT live te spelen, eerst eens eindelijk (eindelijk)alle mankementen die al jaren duren, op de site te herstellen. Ik ga ze niet nog eens noemen. Wel de nieuwste. Al de hele dag leeg:

  De nieuwste berichten werken gewoon hoor. Verder ken ik weinig bugs op deze site. Maar op het forum zag ik dat je Mac OS X van maar liefst 6 jaar oud gebruikt. Misschien moet jezelf eerst eens nagaan of je eigen apparatuur wel aan de standaarden van vandaag voldoen. Blijkbaar niet.

 • Profielfoto
  sedikit

  Ja hij doet het weer, klopt. Tot hoe lang? Wat het ook al jaren af&toe niet doet:
  -de haperende PB-mogelijkheid
  -het iedere 10 dagen te moeten inloggen
  -de verkeerde datering van Nieuwe Topics/Laatste Posts
  -alleen de tekst-verander mogelijkheid in reacties:

  En het ligt noch aan mijn instellingen, noch aan mijn systeem. In mijn omgeving (met hogere systemen) hetzelfde euvel.
  Ik meld deze mankementen zelden, want ik ben er aan gewend geraakt, maar af&toe is het goed de staf daarop te wijzen. Ik zou niet weten wat daar mis mee is.

 • Profielfoto
  pippen2

  Er is helemaal niets mis met kritiek. Maar het moet dan wel opbouwend zijn. Dat was het in dit geval niet. Persoonlijk vind ik deze reacties niet de plek om bugs te melden. Dat kan denk ik beter via een persoonlijk bericht. Want het is hier offtopic.

 • Profielfoto
  jamiepeeters

  Ik vind OMT Live juist leuker dan OMT Café omdat het met beeld is.

 • Profielfoto
  sedikit

  @pippen.
  Ik heb in die jaren een paar keer een PB’tje gestuurd, om bugs/problemen te melden. Soms kreeg ik wel, soms kreeg ik geen antwoord. Het laatste kwam/komt meer voor. Vandaar.(Overigens, het één sluit het ander niet uit, waardeer ik deze site zeer)

 • Profielfoto
  polansky

  De mannen van OMT verrichten heel veel inspanning en dat allemaal op vrijwillige basis. De site is top en de podcasts ook.

  Dat is natuurlijk niet geheel waar.
  De live podcast is net als deze hele site uiteindelijk gewoon pure clickbait.

  De ‘vrijwilligheid’ hangt met één hele grote draad aan de reclame inkomsten die uit deze site wordt verkregen. Als deze goed betaalde hobby de heren niet zo goed zou uitbetalen, dan waren ze al lang gestopt.

  Dat de site voldoende oplevert blijkt wel uit het gegeven dat de heren regelmatig naar de USA gaan voor een leuk verslag, of hun ‘gadgets’ uit London, Parijs, of Dusseldorf laten komen.

  Van mij mogen ze overigens. Persoonlijk kan ik er niet mee zitten dat er een flinke duit met centen mee wordt verdient. Maar roepen dat deze site draait op ‘vrijwilligheid’ is wel behoorlijk naïef te noemen..

 • Profielfoto
  19JM81

  Er is wel een overdaad aan zonlicht/achtergrond licht, maakt het kijken wel iets minder plezierig. OMT Live is wat mij betreft wel een leuke aanvulling op de site!

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Veel succes!!

 • Profielfoto
  Shmoo

  400 stuks al.. Binnenkort omt maar eens nomineren voor de Televizierring.

 • Profielfoto
  THX-1138

  @19JM81 +1

 • Profielfoto
  Wammesonline

  Gefeliciteerd met jullie 400e OMT Live! Ik heb met plezier gekeken. Tip: graag links naar gadgets in de notes

 • Profielfoto
  kris251069

  Interessante OMT live. Wanneer is het volgende café? Ik geniet altijd van het relaxte karakter van het OMT café. Het beluisteren van het OMT café is steeds een moment van ontspanning voor me.