OMT LIVE: voor- en nabeschouwing “Let us loop you in”

Door: Lucas Raggers - 8 reacties

Abonneer je gratis op OMT LIVE in iTunes

Heb je de OMT Live gisteren gemist? Vanuit Studio Blaak beschouwden we Apple’s thuiswedstrijd in de Town Hall van de Apple campus voor én na. Met gasten Jelle Prins en Ianus Keller bespreken we de nieuwe iPhone SE, de kleine iPad Pro én de groene feelgood initiatieven.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  hokkie

  Misschien weer lekker pessimistisch, maar voor het eerst heb ik niet het gevoel dat ik een Apple event heb gemist… Sterker nog, helemaal niet.

  Wel blij met de updates;)

 • Profielfoto
  kasuja

  Leuke voor en nabeschouwing OMT.

  Maar eigenlijk is er geen drol meer aan als je van te voren al precies weet wat er gaat komen. De geruchten en lekken zijn zo ongelooflijk accuraat. Als er dan geen verrassingen zijn valt het een beetje tegen.

  Dat staat los van hoe mooi en (vast ook vernuftig &) geweldig de aangekondigde producten ook zijn.
  Keynotes zijn niet echt spannend meer.

  Maar alsnog… Ik heb me goed vermaakt met de OMTlive registratie

 • Profielfoto
  kasuja

  Het leek wel alsof apple er een beetje mee zit dat de mensen niet meer zo graag upgraden. Wat ze heb en is goed genoeg. Of het laatste nieuwe bleek te groot.

  Apple was heel er focust op dat mensen weer moeten gaan upgraden.

  Dat gaat ze nu denk ik wel lukken. Zonde als dan blijkt dat ze gewoon een jaar de slag gemist hebben door toch grotere toestellen aan te bieden.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Mag wat kosten bij OMT, reuzenrad laten plaatsen op de achtergrond voor extra sfeer.(y)

 • Profielfoto
  kasuja

  Fantastisch decor zo hoor.

 • Profielfoto
  StarDesign

  Ik vond sowieso de keynote tegenvallen. De producten die ze lieten zijn waren echt mwa, leuk dat je een kleinere versie van alles maak. Maar dit is niet waar ikzelf op zat te wachten.

  Ik had gehoopt op nieuwe iphone 7, een update aan de macbook’s omtrent de processor en lagere prijzen van de macbook’s. Wat er nu in de macbook zit, leuk en aardig maar het is eigenlijk niet echt het geld waard. Sure ik werk alleen met Apple, maar ze zijn echt aan het afbrokkelen qua bedrijf en merk.

 • Profielfoto
  ajschot

  In de voorbeschouwing gaat het even over de iPad in het onderwijs dat die te duur zijn.
  Apple is wel hard bezig met iPads in het onderwijs. Scholen kunnen voor €60,- per leerling een iPad aanschaffen…. Hier zijn ze dus hard mee bezig…… even bedenken dat 1 methode per leerling (een taal boek bijvoorbeeld) ook al bijna €60 per leerling kost….

 • Profielfoto
  Alexander Henket

  @ajschot: interessant perspectief. Ik ken de onderwijswereld niet, maar daar zit volgens mij wel een leuk artikel in.