OMT LIVE: Fit met Gonny

5 reacties
[jwplayer aspectratio="16:9" width="100%" primary="html5" autostart="false" file="https://www.youtube.com/v/tN4ieSznsPM" image="https://cdn.onemorething.nl/uploads//2014/10/364.png"]

Abonneer je gratis op OMT LIVE in iTunes

Ze is geen fitnessinstructrice, maar toch kan Gonny van der Zwaag je moeiteloos vertellen hoe je een sixpack kweekt of een paar kilo afvalt. Gewoon door slim gebruik te maken van de juiste apps. Ze schreef er zelfs een boek over: Fit met Apps & Wearables.

In OMT LIVE verkennen we de wereld van mobile fit. Met welke apps boek je nu al resultaat en wat gaat de Apple Watch toevoegen? Gonny is naast auteur ook oprichter van iCulture. De twee grootste Apple-blogs van Nederland aan één tafel. Dat wil je niet missen!

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Falkor73

  Heb zijn naam gemist, maar kan de jongen die het nieuws van zijn macbook las, niet meer zo aan zijn mouw trekken. Het lukte me niet om voorbij dit fragment in de video te komen; zo storend was het.

 • Profielfoto
  koen

  Volgens mij is dat Raymon.

  Een visagist om die ongeschoren bleke koppies er wat beter uit te laten zien onder die studiolampen lijkt me trouwens ook geen overbodige luxe.

 • Profielfoto
  knekkie

  Wat een drama Falkor73… Hoe gaat het verder met je?

 • Profielfoto
  Hydræ

  JanDavid (15:40) met de iPhone 5 hadden we Scuffgate. De zijkant zou te makkelijk krassen met bijv. je sleutelbos.

 • Profielfoto
  Falkor73

  Hoi Knekkie,

  Het gaat heel goed met me.
  Met jou ook?

  Jij stoort je er niet aan, prima. Ik wel.