OMT Café: the butterfly index

Door: Koen van Tongeren - 6 reacties

Mag je het een zomerstop noemen, drie lange maanden zonder OMT Café? Hoe dan ook, genoeg is genoeg. Het werd hoog tijd voor een nieuwe aflevering. En wat is een betere gelegenheid dan de morning/afternoon after na Apple’s keynote.

De iPhone 7 en 7 Plus, de Apple Watch, draadloze AirPods-oordopjes, samenwerken in iWork en bovenal; Mario op de iPhone! Over de hoeveelheid nieuws hoeven we in ieder geval niet te klagen, maar wat vinden we ervan? Je hoort het in OMT Café.

Abonneer je gratis op OMT Café in iTunes

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  Jullie gaan morgen een hoop mensjes blij maken.. OMT Sinterklaas.

 • Profielfoto
  Ruvasz

  Dan is de Belkin Lightning Audio + Charge RockStar misschien iets voor jou Jan David?

 • Profielfoto
  JohnnyDeBelg

  Ik kan Apple pay gebruiken door de Boon app. Heel leuk om dat te doen in een winkel. Werkt alleen waar MasterCard word aanvaard.

 • Profielfoto
  Willem-Jan

  Apple heeft voor het ‘probleem’ van Jan David een iPhone dock met lightning en 3,5 mm audio. http://www.apple.com/shop/product/MNN62/iphone-lightning-dock-black?fnode=42

 • Profielfoto
  kris251069

  Hoera! Terug een OMT café. Vanavond luisteren.
  Ben er heel blij mee.

 • Profielfoto
  hermen

  Fijn dat jullie terug zijn met OMT cafe

  Met betrekking tot jullie bespreken van de nieuwe apple producten heb ik 1 ding gemist, namelijk de kwaliteit van de hartslagmeter op de Apple Watch. Ik heb Apple Watch uiteindelijk gekocht, met de ijdele hoop dat het een alternatief zou zijn voor mijn Polar400 hartslag meter die ik gebruik tijdens het sporten (hardlopen, cross core). De hartslag meter van de Apple Watch blijkt absoluut niet nauwkeurig te zijn. Doet er te lang over om de hartslag op te pikken en wijkt vervolgens tussen de 10-20% af van de hartslag die de Polar 400 aangeeft. Voor mij daarmee onbruikbaar.

  Wat ik had gehoopt is dat de nieuwe apple watch dit probleem zou hebben aangepakt. Helaas is dit niet het geval en het toevoegen van GPS en Waterdicht zijn is niet voldoende om hem als echt sporthorloge te gebruiken.

  Ik vind mijn AppleWatch verder prima (ook vergeleken met de Pebble waar ik de eerste twee versie van heb liggen) maar ben helaas niet overtuigd om opnieuw een paar honderd euro neer te leggen voor een vervanger.

  Ben benieuwd naar ervaring en meningen van anderen

  hermen