OMT Café: the butterfly index

Koen van Tongeren op 08 september 2016 6 reacties Laatste door hermen

Mag je het een zomerstop noemen, drie lange maanden zonder OMT Café? Hoe dan ook, genoeg is genoeg. Het werd hoog tijd voor een nieuwe aflevering. En wat is een betere gelegenheid dan de morning/afternoon after na Apple’s keynote.

De iPhone 7 en 7 Plus, de Apple Watch, draadloze AirPods-oordopjes, samenwerken in iWork en bovenal; Mario op de iPhone! Over de hoeveelheid nieuws hoeven we in ieder geval niet te klagen, maar wat vinden we ervan? Je hoort het in OMT Café.

Abonneer je gratis op OMT Café in iTunes

En nu?

6 reacties

Profielfoto

Shmoo op 08 september 2016

Jullie gaan morgen een hoop mensjes blij maken.. OMT Sinterklaas.

Profielfoto

Ruvasz op 09 september 2016

Dan is de Belkin Lightning Audio + Charge RockStar misschien iets voor jou Jan David?

Profielfoto

JohnnyDeBelg op 09 september 2016

Ik kan Apple pay gebruiken door de Boon app. Heel leuk om dat te doen in een winkel. Werkt alleen waar MasterCard word aanvaard.

Profielfoto

Willem-Jan op 09 september 2016

Apple heeft voor het ‘probleem’ van Jan David een iPhone dock met lightning en 3,5 mm audio. http://www.apple.com/shop/product/MNN62/iphone-lightning-dock-black?fnode=42

Profielfoto

kris251069 op 09 september 2016

Hoera! Terug een OMT café. Vanavond luisteren.
Ben er heel blij mee.

Profielfoto

hermen op 10 september 2016

Fijn dat jullie terug zijn met OMT cafe

Met betrekking tot jullie bespreken van de nieuwe apple producten heb ik 1 ding gemist, namelijk de kwaliteit van de hartslagmeter op de Apple Watch. Ik heb Apple Watch uiteindelijk gekocht, met de ijdele hoop dat het een alternatief zou zijn voor mijn Polar400 hartslag meter die ik gebruik tijdens het sporten (hardlopen, cross core). De hartslag meter van de Apple Watch blijkt absoluut niet nauwkeurig te zijn. Doet er te lang over om de hartslag op te pikken en wijkt vervolgens tussen de 10-20% af van de hartslag die de Polar 400 aangeeft. Voor mij daarmee onbruikbaar.

Wat ik had gehoopt is dat de nieuwe apple watch dit probleem zou hebben aangepakt. Helaas is dit niet het geval en het toevoegen van GPS en Waterdicht zijn is niet voldoende om hem als echt sporthorloge te gebruiken.

Ik vind mijn AppleWatch verder prima (ook vergeleken met de Pebble waar ik de eerste twee versie van heb liggen) maar ben helaas niet overtuigd om opnieuw een paar honderd euro neer te leggen voor een vervanger.

Ben benieuwd naar ervaring en meningen van anderen

hermen

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?