OMT Café: Mopperblogger

Door: Koen van Tongeren - 10 reacties

Geen schip blijft eeuwig drijven, zoveel mag geconcludeerd worden na de bekendmaking van Apple’s laatste kwartaalcijfers. Of is de iPhone 6 er de schuld van en valt ’t allemaal wel mee? We hebben het er over in een nieuwe OMT Café.

Daarin vertelt Koen ook over zijn nieuwe stukje aluminium met 3 metalen puntjes, houdt Lucas neerstortende Google drones in de gaten en vraagt Jan David zich af waarom zijn Apple Watch 30 seconden nodig heeft om een timer voor 10 minuten in te stellen.

Abonneer je gratis op OMT Café in iTunes

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  kasuja

  …en vraagt Jan David zich af waarom zijn Apple Watch 30 seconden nodig heeft om een timer voor 10 minuten in te stellen.

  hahahaha.:lol:

  Ik ga weer snel luisteren(y)

 • Profielfoto
  rammes

  De bol.com iPhone kabeltjes waarom rond 8 minuten over wordt gesproken zijn wel va apple (zelf ook gekocht) maar worden verkocht door resellers op bol.com (dus niet bol.com zelf) deze kabeltjes komen uit Apple producten welke retour komen of op een andere manier los verkocht worden.

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Er gaat in iTunes iets niet helemaal lekker met de tekst bij de podcast:

 • Profielfoto
  Shalala

  Ah dus jullie zijn toch niet klaar met de podcasts? Jullie zitten weken de niksen. Duidelijk dat het project ‘omt’ verleden tijd is. Ik heb me alvast unsubbed van alle OMT podcasts. De reviews die ik achterliet zijn dan ook niet mals. Ja dat is het gevolg van laksheid he, als je zo vaak niet op schema bent met podcasts dan is dat onaanvaardbaar bij podcasts.

 • Profielfoto
  PowerMacje

  @Shalala
  Mopperblogje nodig? De vorige aflevering was gewoon twee weken terug hoor. Bovendien hebben de jongens van OMT ook gewoon een baan.

 • Profielfoto
  MacRay

  Shalala 18 uur geleden
  Ah dus jullie zijn toch niet klaar met de podcasts? Jullie zitten weken de niksen

  Ga naar mopperblogger.nl

 • Profielfoto
  Sjkv

  Koen je kan beter je tientallen domeinnamen verhuizen naar Versio. Dan ben je voor .nl maar € 3,92 incl. btw per jaar kwijt! Stuk voordeliger dan de € 15,- per jaar waar je het over had.

  Als je het een goede tip vind even via http://www.versio.nl/?pa=94764ckigu je eerste registratie doen. Krijg ik nog een kickback als je hosting neemt.

  Met veel plezier weer geluisterd! Gaan jullie nog richting de WWDC dit jaar?

 • Profielfoto
  Airheart

  Open office (55 min.)
  Bij mijn stichting wordt met apple gewerkt. Veel Imacs. Daardoor ben ik prive ook op apple overgestapt.
  We gebruiken daar open office ivm de kosten. Voor mij is het jammer dat openoffice nog geen ios app heeft.
  Misschien bij de instelling nog eens navragen waarom ze pages niet gebruiken.

 • Profielfoto
  macchansv

  REactie Algemeen
  Ik wil reageren op de tendens die mij opvalt in de Podcast. Ik volg al tamelijk lang deze podcast vanuit het buitenland en heb hem altijd leuk en informatief gevonden. De laatste tijd (jaar, weet niet precies) valt met steeds vaker de snobberigheid op in de podcast. Vooral Koen heeft er de neiging toe. In deze aflevering veel voorbeelden. Alles kopen, liefst 2x, domein namen opkopen zonder er wat mee te doen. Fijn jongens dat jullie goede banen hebben en veel verdienen, maar loop er niet zo mee te koop. Dit bevestigd het cliche dat vooral hipsters met geld Apple fans zijn. Elitair en arrogant. Toch zijn er ook mensen die fan zijn vanwege design goed systeem etc. Blijf bij promoten van Apple producten met een kritische noot. Dat is waarvoor naar mijn idee deze podcast dient. Hans

 • Profielfoto
  Betatester

  Bestaat de website van Koen nog