OMT Café: Just use Comic Sans

Door: Jan David Hanrath - 8 reacties

Vriend van OMT Roelof Roos is voor een weekje over uit San Diego, California en neemt dit keer de plek van Koen in. Lokale expertise die handig uitkomt, omdat de Verenigde Staten in het Apple-nieuws van de afgelopen weken overheerste.

Zo kijken we kort naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen en het fenomeen Superbowl en gaan we uitgebreid in op de San Bernardino-case, waarin Apple tegenover de Amerikaanse overheid staat en gedwongen wordt om een achterdeur in te bouwen in de iPhone.

Ook het wat merkwaardige bezoek van Apple Senior Vice Presidents Eddy Cue en Craig Federighi aan de Talk Show van John Gruber ontsnapt niet aan onze aandacht.

[jwplayer aspectratio="" height="31" width="100%" primary="html5" autostart="false" file="http://media.blubrry.com/omt/podcast.onemorething.nl/audio/410.m4a"]

Abonneer je gratis op OMT Café in iTunes

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  SunKeeper

  Yeah, weer een nieuwe. Straks luisteren.(y)

 • Profielfoto
  jamiepeeters

  leuke aflevering weer!

 • Profielfoto
  Shmoo

  Moet je lang naar deze podcast luisteren om erachter te komen waar de titel van dit bericht over gaat?

  “Just use Comic Sans”

 • Profielfoto
  SunKeeper

  Half uurtje. Zodra je bij John Mac-Afffy bent.:lol:

 • Profielfoto
  Chytin

  Voor de Sonos gebruikers onder ons, is de OMT podcast ook te vinden in Tunein Radio service? Zo ja, hoe moet ik zoeken? Zo niet, waarom niet??

 • Profielfoto
  SvS

  Samenvatting op schrift graag, ben doof. Als anti-ComicSans ben ik erg benieuwd naar gedeelte “Just use Comic Sans”. Bedankt.

 • Profielfoto
  RodneyYziek

  Het stuk over amerika en de FBI over Apple met een sleutel was niet helemaal waar. Apple is gevraagd de firmware aan te passen zodat de timeouts vervallen en de iPhone niet na 10 keer wordt gewist (en extern pincodes kunnen invoeren)

  Vervolgens moet de FBI alsnog de iPhone bruteforcen via de pincode.
  Oplossing een alfanumeriek inlogcode gebruiken…

 • Profielfoto
  ElsR

  Ja maar beste jongens ik ga toch niet allemaal intieme zaken over mijn gezondheid op FB zetten? Wel goed vind ik dat Tim Cook betreft de iPhone zijn poot stijf houdt. Eerst dacht ik: terroristen bestrijden is een hoger goed dan mijn privacy. Maar als criminelen er ook in kunnen hacken, dan is dat natuurlijk zeer risico-vol.