OMT Café: champagne en piepers

Door: Koen van Tongeren - 4 reacties

Het blijft moeilijk kiezen: met je vrienden de aftrap van de WWDC kijken, of tramles op een 80-jaar oude tram, tenzij je Jan David heet. Gelukkig hadden Koen en Lucas wel hun prioriteiten op orde en kon de WWDC-keynote toch bekeken en geanalyseerd worden.

In OMT Café de nabeschouwing; wat was ons gevoel bij de overdaad aan updates? Welke nieuwe functies in watchOS, tvOS, macOS en iOS verwelkomen we en wat hebben we gemist? We bespreken het uitgebreid. Jouw mening is echter minstens zo belangrijk. Laat de vaste gasten van het OMT Café weten wat jij van de keynote vond.

Abonneer je gratis op OMT Café in iTunes

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  kris251069

  Laatste aflevering was 16 juni… is er een zomerstop afgekondigd? Ik mis het OMT café wel. Wanneer beginnen jullie terug? Ik hoop natuurlijk wel dat jullie ook eerst van een fijne vakantie hebben genoten.

 • Profielfoto
  Jonagold

  Het apple schip zinkt!
  Als zelfs de grootste apple fans als jullie geen zin meer hebben om over het nieuws te podcasten dan moet er wel iets mis zijn met apple!
  Ik kan er wel over lachen maar tijdens de zoektocht naar alternatieven was ik op podcast “talking tesla” gestoten en het was nog eens echt genieten van echte tesla-fans die eindeloos enthousiast over elk tesla nieuwtje konden doorbomen.
  Tesla heeft met Elon Musk wel nog zijn Steve Jobs. Daar heb je echt het gevoel dat ze de wereld compleet aan het veranderen zijn en de manier waarop is fascinerend, terwijl ik bij apple steeds minder dat gevoel heb, hoewel mijn apple-hart het eigenlijk liever niet zou toegeven:)

 • Profielfoto
  kasuja

  Wanneer mogen we weer genieten van jullie zoete stemmetjes?

 • Profielfoto
  Jonagold

  Correctie, ik bedoelde eigenlijk “the Tesla show”, talking tesla bestaat ook, maar ik vind the tesla show veel beter.
  Jonas