OMT LIVE: een SEGA-game uit Rotterdam

Door: Jan David Hanrath - 7 reacties
[jwplayer aspectratio="16:9" width="100%" primary="html5" autostart="false" file="https://www.youtube.com/v/sF855_XFP-A" image="https://cdn.onemorething.nl/uploads//2015/07/396.png"]

Abonneer je gratis op OMT LIVE in iTunes

Heroki, het spel waarin je als vliegende held het magisch dorpje Levantia moet redden van Dr. Forchin en Vapor, is vorige week onder de vlag van SEGA verschenen in de App Store. In OMT LIVE hebben we de makers van Heroki op bezoek. Het zijn de mannen van Picomy, helemaal uit Rotterdam.

Met hen praten we over het ontwerpen van games, zaken als game engines en partikels en hoe je een nieuwe game aan de man krijgt. Verder uiteraard je vaste dosis Apple nieuws, apps en gadgets.

Na 17 minuten wordt de geluidskwaliteit beter.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Arjan110

  Geluid is slecht mannen

 • Profielfoto
  Shmoo

  Een SEGA game.. het enige dat er SEGA aan is is het prijskaartje van 8,-.
  .
  Zonder SEGA had dit spelletje gewoon 4,- a 5,- gekost net als alle andere voorbeeld toppertjes in de App Store die zonder SEGA gelanceerd worden en gewoon een groot succes zijn geworden.

 • Profielfoto
  Koekenbakker

  geluid is niet te doen !!

 • Profielfoto
  Koekenbakker

  Ik stop met kijken jammer mensen goed geprobeerd.
  Maar zeer teleurstellend zeker als je werkt met Apple spul.
  Als jullie nou een studio hadden met cheape windows gerei dan geen enkele blaam.

 • Profielfoto
  Niels de Vos

  Die iPhone houder op de fiets moet andersom, jammer van de verkeerde demo. Het is de bedoeling om de iPhone op het dikke stukje te leggen, dan zit hij heel stevig. Ik heb al een paar weken goeie ervaringen ermee. Check http://getfinn.com/ voor correcte demo:)

 • Profielfoto
  Jan David Hanrath

  @Koekenbakker: even 17 minuten doorspoelen. Dan is het voorbij. Wat nu stoorde is overigens geen apparaat van Apple, maar een nieuw live-stream kastje. Het zou een mooie utopie zijn als de studio 100% Apple was…

 • Profielfoto
  RobDuif

  Komt het nog goed met het geluid!
  RobD