Labs: Office 365 Personal

Lucas op 18 april 2014

Maak kennis met Office 365 Personal van Microsoft, de nieuwste abonnementsversie van Office 365 voor één persoon. Installeer Office 365 Personal op één Mac, op één iPad en op iPhones en neem je vertrouwde Office-programma’s voor € 69 per jaar altijd en overal met je mee.

Maar daar houdt Office 365 Personal niet op, want je krijgt ook 60 belminuten naar vaste nummers per maand voor Skype én 20 GB éxtra online opslag op OneDrive, Microsoft’s harde schijf in de cloud, waarop je documenten veilig zijn en waar vandaan je ze kunt bewerken en delen.

Gebruik Office op je Mac, iPad en iPhone

Gebruik Office op je Mac, iPad en iPhone

Office 365 Personal draait alleen om jou, maar heb je een gezin dan is het vertrouwde Office 365 Home waarschijnlijk een betere keuze. Voor € 99 per jaar heb je dezelfde voordelen, maar dan op 5 computers en 5 tablets.

Wanneer je op reis, op je werk of voor je studie tijdelijk op een Windows computer werkt die niet van jou is en niet beschikt over Office, dan kun je via Office.com gebruik maken van Office On Demand. Een dienst die de laatste versie van Office naar je toe streamt, je gemaakte documenten op OneDrive plaatst en na gebruik alles weer van de computer verwijdert.

Stream de programma's naar je toe met Office on Demand

Stream de programma’s naar je toe met Office on Demand

Werk je op een apparaat dat Office helemaal niet ondersteunt dan kun je gebruik maken van Office in de webbrowser. Hoewel je in de browser werkt, voelt het maken van een presentatie of Word-document net als het werken in een desktop applicatie. Waar Google Drive er online een enigszins Spartaans uiterlijk op nahoudt en tal van concessies doet aan de functionaliteit, beschikken de Powerpoint-, Excel-, Word- en Onenote web apps over een geavanceerde user interface met alle vertrouwde Office functionaliteit.

Of gebruik de Office-programma's in je webbrowser

Of gebruik de Office-programma’s in je webbrowser

Op welke manier je ook werkt, waar je ook maar bent en ongeacht welk apparaat je voor je hebt, met Office 365 is er altijd een manier om de documenten die je nodig hebt te maken of te bewerken.

En nu?