Disclaimer

Wij besteden continue zorg en aandacht aan de samenstelling van de inhoud op onemorething.nl.

Het is mogelijk dat de informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig is of onjuistheden bevat. Het is niet altijd mogelijk fouten te voorkomen. Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van informatie die op of via onemorething.nl is verkregen.

One More Thing is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van reacties en forumposts van gebruikers van de website. Ze verwoorden de persoonlijke mening van gebruikers en reflecteren op geen enkele manier de standpunten en/of denkwijze van One More Thing. Daarnaast kan One More Thing niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de publicerende gebruiker. One More Thing draagt ook geen enkele aansprakelijkheid voor informatie van derden waarvan je via links op onze websites kennisneemt.

One More Thing behoudt zich het recht voor ingezonden artikelen of posts in te korten, aan te passen of te verwijderen. Dit geldt zowel voor tekst als beeldmateriaal. Inzendingen die de huisregels overtreden worden zonder opgave van reden gewist. One More Thing kan besluiten (delen van) bijdragen van gebruikers op onemorething.nl te hergebruiken via andere kanalen, bijvoorbeeld maar niet beperkt tot mobiele applicaties, OMT-evenementen, televisie, radio, internetsites en printmedia. Door bijdragen te leveren op het forum en andere interactieve mogelijkheden op onemorething.nl, stem je in met bovengenoemde voorwaarden.

Lees ook onze privacy richtlijnen.

Creative Commons
De tekst, video’s en afbeeldingen op One More Thing zijn gemaakt onder een Creative Commons licentie. In dit geval is dat de Naamsvermelding-Niet Commercieel-Gelijk Delen licentie. Deze Creative Commons-licentie geldt niet voor de vormgeving van deze site, het One More Thing-logo of waar anders aangegeven.

Deze licentie geeft je, in het kort, het recht om de teksten en afbeeldingen van deze site te gebruiken, zolang je een link naar deze site terugplaatst (of One More Thing mét URL vermeldt als het gaat om een medium anders dan het internet), het alleen gebruikt voor niet-commerciële doeleinden en (als je het wijzigt) het onder dezelfde licentie uitgeeft.

Alle rechten voorbehouden.