Contact

(Op voorhand: One More Thing bestaat uit 1 FTE. Die kan niet alle e-mail lezen en beantwoorden. Er is geen office manager, secretaresse of telefoniste die mailboxen leest. Ook is het sturen van een persbericht geen garantie voor aandacht op OMT. Zelf niet als je het tien keer stuurt, en daarna nog vijf herinneringen. Maar we staan altijd open voor leuke ontwikkelingen, geinige apps en andere tips. Kortom: wees welkom, maar we vragen je begrip voor het feit dat we niet iedereen een persoonlijk antwoord kunnen geven.)

E-mail

Heb je een vraag aan of tip voor de redactie?
Heb je een algemene vraag?
Heb je een commerciële vraag of wil je samenwerken?
Of wil je een gewoon ouderwets een link ruilen?*

Post

Wil je ons bezoeken of iets opsturen via de post?
Wayne Parker Kent
t.a.v. OneMoreThing.nl
Baarsjesweg 198
1057 HR Amsterdam

Telefoon

En bellen dan? We worden nogal eens aangezien voor Apple-helpdesk. Als we hier een telefoonnummer zetten, volgen tientallen telefoontjes van mensen die een probleem met hun iPhone, iPad of Mac hebben. Dat is ook geen pretje. So don’t call us, we call you.

* Dit e-mailadres geeft een automatisch antwoord dat je bedankt voor je voorstel en je vertelt dat we geen interesse hebben. Dat stond eerst op deze pagina, maar de verzoeken voor een linkruil bleven komen. Je had het al geraden: we doen er niet aan en hebben daarom deze constructie bedacht.