5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  Mrwhoopie

  Zou het unlocken van korte duur zijn?

  “Apple has discovered that many of the unauthorized iPhone unlocking programs available on the Internet cause irreparable damage to the iPhone’s software, which will likely result in the modified iPhone becoming permanently inoperable when a future Apple-supplied iPhone software update is installed. Apple plans to release the next iPhone software update, containing many new features including the iTunes Wi-Fi Music Store (Apple – iPod + iTunes), later this week. Apple strongly discourages users from installing unauthorized unlocking programs on their iPhones. Users who make unauthorized modifications to the software on their iPhone violate their iPhone software license agreement and void their warranty. The permanent inability to use an iPhone due to installing unlocking software is not covered under the iPhone’s warranty.”

  Wanneer later deze week firmware 1.1.1 uitkomt, kan je er gif op innemen dat de unlockte mobieltjes opnieuw dichtgetimmerd zullen worden. Oppassen dus dat je deze firmware niet installeert alvorens hij op zijn beurt weer is gehacked.

  Vraag zal evenwel zijn of een nieuwe hack er snel zal komen. Her en der op het net is te lezen dat de nieuwe iPod Touch een ander systeem heeft, dat zeer moeilijk te kraken is. Tot op heden is het alleszins nog niet gelukt en hackers hebben al gezien dat het om een systeem gaat, dat nog moeilijker te omzeilen is dan deze van de huidige iPhone…

  Bijdrager
  superluuk

  misschien 2 dagen?

  Bijdrager
  Mrwhoopie

  Snap ook niet dat apple er zo moeilijk over doet,ze verkopen meer toestellen als verwacht wsl.Als ze nu gewoon in de volgende firmware zelf al een unlock voorzien is er ook geen probleem.

  Bijdrager
  jf
  ”Mrwhoopie”

  Snap ook niet dat apple er zo moeilijk over doet,ze verkopen meer toestellen als verwacht wsl.Als ze nu gewoon in de volgende firmware zelf al een unlock voorzien is er ook geen probleem.

  Wat denk je dat de telefoonmaatschappijen waarmee Apple – ongetwijfeld dure – contracten heeft afgesloten, ervan vinden dat de telefoon zeer eenvoudig zelf legaal te unlocken is?

  Er is een reden waarom je geen enkele telefoon legaal zelf kunt unlocken.

  Los daarvan vind ik het wel bijzonder dat Apple niet een simlock-vrije versie aanbiedt, desnoods voor wat meer geld. En met de duidelijke waarschuwing dat mogelijk niet alle functies met alle providers werken.

  Inactief
  Anoniem

  Ja idd dat vind ik ook. Desnoods maken ze de iPhones 50 tot 100 euro duurder. Hebben ze bij Apple meer klanten, meer winst, meer reclame aangezien iedereen op straat je aan loopt te gapen als je met een iPhone loopt. De iPhones met abbo blijven toch wel verkopen. Zeker als je leuke aanbiedingen hebt.

  Denk niet dat ze unlock firmwares gaan uitbrengen. Dan zullen ze eerder beginnen met verkopen van unlockte iPhones. Als je namelijk de unlock firmware uitbrengt help je eigenlijk de mensen die ze proberen te hacken. Dat zou beetje raar zijn

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.