5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  icreate

  Youtube in flash?

  Voor een flash website van een vrij groot evenement waar ik deze maand aan gewerkt heb is er per artiest een biografie, uur, prentje en url link. Nu staat er ook een link bij naar een youtube filmpje van deze artiest. Dit gebeurt nu allemaal via een cms/database.

  Nu vroeg ik me af of het ook mogelijk is om youtube filmpjes in de site zelf af te spelen, deze is helemaal in flash gemaakt.
  Ik weet uiteraard wel dat je .flv’s kan downloaden (eventueel zelfs van youtube) en op je eigen server kan zetten en zo streamen maar dat is niet de bedoeling. Ik wil gewoon weten of je rechtstreeks van youtube in flash kan streamen.

  iemand hier ervaring mee?

  thanks!

  Bijdrager
  Melgior

  Ik heb het nooit gebruikt, maar YouTube heeft een redelijk uitgebreide API om het platform in je eigen applicaties te gebruiken. Er bestaan onder andere mogelijkheden om de player in je eigen flash film aan te roepen met Actionscript.

  Bijdrager
  ieperlingetje

  met http://www.youtube.com/get_video?video_id=%5BVIDEO-ID%5D werkte het vroeger bij mij. Nu moet je echter een signature toevoegen, en ik weet nie hoe je die kan vinden.

  Bijdrager
  icreate

  ik heb hier een oplossing gevonden! Nog niet uitgetest maar het zal wel werken. Er is ook een AS3 versie voode geïnteresseerden.

  http://blog.floodlab.com/index.php?/site/comments/stream_youtube_video_in_flash/

  Bijdrager
  janhh

  Hier heb ik ook een tijdje mee zitten stoeien, maar een oplossing als deze heb ik nooit gevonden! Werkt echt top! Thnx!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.