2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Q:
  Bijdrager
  p-touch

  World of Tanks

  Ik zag gisteren op TV een reclamespotje over World of Tanks (WoT). Ik heb vandaag geprobeerd om dit te installeren met Wineskin maar het lukt blijkbaar niet. Ik probeer de verschillende manieren die overal uitgelegd worden om WoT te installeren, maar telkens opnieuw stoot ik op deze messagebox: “an unhandled exception has occurred”.

  Zijn er hier toevallig mensen die mij op een menselijk verstaanbare manier kunnen uitleggen hoe ik deze game alsnog kan installeren/spelen?

  Alvast bedankt!

  Bijdrager
  Apple Focus

  Ik speel nu al een lange tijd WoT op een Mac met WineSkin en dat werkt perfect! Ik weet niet op welke manier jij het doet maar misschien helpt dit filmpje: http://www.youtube.com/watch?v=sB4t-ptXi5s of: http://www.youtube.com/watch?v=2bKu61HotAg . Om eerlijk te zijn was ik met WineSkin ook even een paar uurtjes aan het kloten maar het is zeker de moeite waard! Ik speelde het eerst nog op een windows laptop en ben er daarna mee gekapt omdat ik een Mac kocht. Maar toen kwam ik erachter dat je met WineSkin ook heel fijn WoT kan spelen!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.