14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • Q:
  Bijdrager
  bieg

  WIT REGELS in dynamic load txt file flash as2

  He kerels/godinnen

  Dikke stress hier..

  ik zit met een .txt file dat via load vars binnen haal in een dynamisch textfield

  alles staat mooi achter elkaar edoch dit stukje niet!!!

  ///

  Voor meer informatie:
  Discovery Networks Benelux
  ccccccc
  Press and Communications
  Tel: 020 7138925

  ////

  hier staat eklke keer een enter tussen de regels!

  Ik heb geen idee wat hier aand e hand is.

  PELASE help me out.

  het moet gewoon onder elkaar zonder witregels ertussen.

  hele filetext

  &addr=<html>

  Na zijn wonderbaarlijke ontsnapping uit Irak tijdens de Eerste Golfoorlog, gaat Chris Ryan opnieuw een levensgevaarlijke uitdaging aan. In Chris Ryan’s Elite Police treedt hij undercover toe tot de ruigste politie eenheden ter wereld. Zo gaat hij onder meer mee naar de favela’s in Rio de Janeiro, waar de politie normal niet durft te komen omdat de drugsbazen daar de scepter zwaaien. Chris Ryan’s Elite Police is vanaf 3 december elke woensdag om 22:00 uur te zien op Discovery Channel. Chris Ryan was onderdeel van de Britse Special Air Services (SAS) dat tijdens de Eerste Golfoorlog in vijandelijke linies operaties uitvoerde. Ryan is de enige soldaat van het team die uit Irak wist te ontsnappen naar neutraal gebied. Hij legde 300 km te voet af terwijl hij achtervolgd werd door Iraakse soldaten. Chris Ryan is niet voor niets een pseudoniem… Deze extreme ervaring deed Chris besluiten de SAS te verlaten, maar zijn passie voor de krijgsmacht blijft.
  In Chris Ryan’s Elite Police, biedt Chris Ryan een uniek en fascinerend inzicht in de werkwijze van de ruigste, meest gerespecteerde, maar ook meest gevreesde politiemachten ter wereld. Deze speciaal gevormde eliteteams voeren specialistische operaties uit die de normale politie niet aan kan. Dit brengt Chris Ryan aan de frontlinie van de internationale strijd tegen misdaad, terroristische aanvallen en heftige gijzelingen.
  Tijdens de acht afleveringen vol actie gaat Chris Ryan het gevecht aan in samenwerking met de specialistische politiemachten. Hij reist onder andere naar Rio de Janeiro in Brazilia, waar hij een week samenwerkt en traint met BOPE; het Speciale Politie Operaties Bataljon van de militaire politie van Rio. Eerst traint Chris met de eenheid en leert hij technieken om in de benauwde, smalle en ongelijke straatjes van de favela’s te vechten. Daarna is hij klaar voor zijn eerste missie en gaat Chris de confrontatie aan met een drugsbende die zich verschuilt in een van de grootste favela’s van de stad.
  Naast Brazilie loopt Chris Ryan ook mee met de politie-eenheden van Colombia (Junglas), Sri Lanka, Polen, Mexico, Kazachstan (Sunkar) en Israal om te ontdekken wat de elitaire politie-eenheden van de verschillende landen meemaken. Nadat hij een week met elk team heeft doorgebracht en bekend is met hun werkwijzen, gaat Chris met de teams mee op echte missies. In de levensbedreigende missies gaan de politie-eenheden en Chris de strijd aan met drugssmokkelaars, gewapende drugshandelbendes, terroristische groepen en maffia-achtige criminelen. Chris Ryan’s Elite Police neemt de kijker mee naar het middelpunt van de actie in de strijd tegen de meest duistere, georganiseerde misdaad ter wereld.
  Chris Ryan’s Elite Police: vanaf 3 december elke woensdag om 22:00 uur op Discovery Channel.

  Voor meer informatie:
  Discovery Networks Benelux
  Hesther Jolly
  Press and Communications
  Tel: 020 7138925

  </html>

  code in flash
  [code:1:c42837affb]
  loadText = new LoadVars();
  loadText.load("pers.txt");
  loadText.onLoad = function(success) {
  if (success) {
  //
  scrtxt.html = true;
  scrtxt.mouseWheelEnabled = true;
  scrtxt.multiline = true;
  scrtxt.wordWrap = true;
  scrtxt.border = false;
  //
  //
  scrtxt.htmlText = this.addr;
  }
  };[/code:1:c42837affb]

  THNX!

  BIEG

  Bijdrager
  apenstaartje

  Waarschijnlijk staan er dubbele newlines in het bestand (nr). Deze worden beide apart weergegeven worden in Flash. Het beste is een van de twee weg te halen (of te filteren in Flash).

  Bijdrager
  bieg

  ik tik t in word. (de txt file)

  dus zitten daar dan hidden tekens in?

  Bijdrager
  apenstaartje

  Dat zou inderdaad kunnen.

  Ter controle zou je even snel in Flash een stukje kunnen toevoegen die een newline weg haalt.

  zal lijken op (heb het zo maar even ingetypt):
  [code:1:9319746084]
  scrtxt.htmlText = String(this.addr).split("r").join("");
  [/code:1:9319746084]

  Bijdrager
  bieg

  you saved my butt [email protected]

  Bijdrager
  Jakko Westerbeke
  ”apenstaartje”

  Waarschijnlijk staan er dubbele newlines in het bestand (nr).

  Even wat verduidelijking: maar één van die twee(n) is een new line (eigenlijk line feed genoemd), de andere (r) is een carriage return. Dit zijn eigenlijk oude telex-codes: met n werd het papier een regel naar boven gedraaid, met r ging de schrijfkop terug naar het begin van de regel. Als je maar één van de twee gebruikte werd of de volgende tekst over de oude heen getypt, of kreeg je dit soort verspringing:
  [code:1:aafc158fa6]tekst
  zonder r[/code:1:aafc158fa6]
  Net als op een telex zijn regeleinden in MS-DOS en dus ook in Windows rn, in die volgorde; in Unix is het alleen n; en in Mac OS versie ≤ 9 is het alleen r. Dit kan problemen veroorzaken als je een bestand voor het ene systeem op het andere gebruikt — maak maar eens een tekstbestand op je Mac, zet dit op een USB-stick en open het op een Windowscomputer met Kladblok. Grote kans dat je één lange regel krijgt met af en toe een vierkant blokje erin. Jij hebt met je Flash-tekst zo te zien van het omgekeerde probleem:)

  Bijdrager
  bieg

  he koning

  thcx voor de reactie..

  kun je me iets meer vertellen waarom ze dr wel staan maar ik ze niet zie?
  niet met dreamweaver / niet testwragler etc..

  ik werd behoorlijk gek . ik heb het eerder gebruikt en nx aan de hand.
  kan hte liggen aaan de aanlevering van de textfile??

  Bijdrager
  Jakko Westerbeke

  Daar kan ik helaas geen antwoord op geven — ik heb nog nooit van m’n leven ook maar iets met Flash gemaakt, dus hoe het omspringt met regeleinden zou ik niet weten. Wel lijkt mij een goede zet om in het vervolg de tekst niet meer in Word te typen maar in een teksteditor, want ik vermoed dat het probleem ligt bij de combinatie van Word en Flash. In elk geval zou ik dat eens even proberen met dit script: typ in Teksteditor een andere tekst (desnoods alleen onzin) met wat regeleindes erin, en stop die in je script om te zien of het zich dan ook voordoet. Zo nee, dan heb je een makkelijke oplossing die geen extra code (en dus uitvoertijd) aan je script toevoegt: gebruik voortaan Teksteditor. Ligt het daar niet aan, dan zou ik het zo snel ook niet weten …

  Bijdrager
  EL Mystica

  Typ alles aan één regel door en zet [code:1:fb6672a3d3]<br />[/code:1:fb6672a3d3] waar het hoort;)

  trouwens, txt-files zijn niet echt ideaal. Probeer es amfphp;)

  Bijdrager
  bieg

  help me out here?

  Bijdrager
  EL Mystica

  what’s to help?

  Bijdrager
  bieg

  trouwens, txt-files zijn niet echt ideaal. Probeer es amfphp Wink

  dat stukje…;)

  Bijdrager
  EL Mystica

  amfphp is een opensource alternatief voor Flash Remoting.
  Het werkt op basis van php-classes.

  ampfphp.org

  Je roept gewoon een function in een service class aan en je kan je mysql result-object rechtstreeks binnen trekken in je flash

  en een mysql-dbase vullen, dat ken je vast al …;)

  Bijdrager
  bieg

  fill me in…
  je bent weer verder dan ik…

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.