5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:
  Bijdrager
  Hetz

  Wie zou nu z’n PB in willen ruilen voor een MBP?

  Dag allemaal,

  Ik zit met een dillema. Ik heb een G4 15 inch PB van een jaar oud (scherm en HD zelfs pas 6 mnd oud ivm reparatie) en ben er erg tevreden over. Nu wil ik graag het spel Eve-online (een MMORPG voor Windows) kunnen spelen wat op mijn huidige PB dus niet kan. Ik heb wel een PC maar die is moribunt en ik wil niet altijd boven hoeven zitten.
  Ik twijfel of ik op dit moment een MBP moet kopen waarbij ik dus wel middels Bootcamp Windhoos applicatie kan gebruiken. Ik ben echter nog niet overtuigd van de MBP serie (lees mn warmte en geluidjes problemen). Wat zouden jullie doen? Wachten op een patch voor de MBP (hoewel warmtereductie mij uiterst lastig lijkt) of toch inruilen?
  :? :?

  Bijdrager
  ragoooon

  Dus jij wil gewoon voor 1 spel en andere computer aanschaffen:? :| ? Moet kunnen :roll:

  Bijdrager
  Hetz

  Eh…ja, daar komt het wel op neer.:lol:

  Bijdrager
  ram0n

  sjees voor 1 spel ?
  nooit doen!!!
  we leven al in een wegwerp maatschappij!!!:x

  (wees blij met wat je hebt)

  Bijdrager
  MacBeer

  lastig…

  Hoe eerder je de PB verkoopt, hoe meer je er voor kan vangen. Maar je wil niet meteen een MB(P) kopen vanwege de kinderziektes die erin zitten. En dat is begrijpelijk.

  Je zal heus niet de enige zijn die een Powerbook verkoopt om er een MacBook (Pro) voor in de plaats te halen. Zet alleen die Powerbook dan meteen in de verkoop.
  Wat je ervoor kan krijgen weet ik niet. Daarvoor moet je eens op http://www.tweedehandsmac.nl en http://www.macwereld.nl kijken. De 1e daar moet je mee uitkijken, daar zet men vaker belachelijk hoge prijzen neer.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.