14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • Q:
  Bijdrager
  Laminar

  WhatsApp chats overzetten van Android naar iOS.

  Is dat mogelijk? Ik krijg dat niet voor elkaar. Telefoonnummer is hetzelfde. Als ik Whatsapp op de (nieuwe) iPhone 7 configureer is alle chatcontent verdwenen, ook WhatsApp op de MacBook Air. Als ik datzelfde weer doe op de (oude) Samsung 4 met Android 4.2.2 (dus WhatsApp herstellen op de oude telefoon) blijkt alles nog aanwezig. Ook de inhoud van desktop Whatsapp op de MacBook Air gaat dan telkens ‘mee’.  Dus die laat dan de oude chats weer zien.

  De app Overstappen naar iOS van Apple werkt niet, ook niet met behulp van een senior adviser van AppleCare. Android-versie waarschijnlijk te oud, hoewel dat niet gemeld wordt.

  Bijdrager
  GoeieDag
  Bijdrager
  computer space

  Neem Telegram, ben je van dit soort gezever af. Ben je bovendien lekker aan het ontfacebooken, daar wordt ieder mens beter van.

  Bijdrager
  Laminar

  Wat is dat nu voor gezever computer space! Dat is geen bijdrage aan het oplossen van het probleem.

  Bovendien heb ik al lang Telegram en Signal.

  FaceBook en Gmail heb ik niet, Google zoek gebruik ik niet.

  Bijdrager
  whaha

  Ooit heb ik de support pagina’s van WhatsApp, dat van Facebook is, gelezen en daaruit geconcludeerd dat deze gegevens niet over te zetten zijn. Ik hoop voor jou, Laminar, dat dit tegenwoordig niet meer zo is, maar ik vrees dat je je berichten etc. kwijt bent.

  Mocht je willen grasduinen, hier de FAQ van WhatsApp.

  Bijdrager
  Laminar

  Het is me niet gelukt whaha, het schijnt nog steeds niet mogelijk te zijn. Ik heb het opgegeven!

  Bespottelijk, Mark Zuckerberg. Doe er wat aan!

  Bijdrager
  JJmac

  Niet ideaal, maar misschien heb je hier iets aan.

  Open eerst het gesprek dat je wil bewaren. Tik op de drie puntjes rechts bovenin en tik daarna op ‘Meer’. Met de optie ‘Chat e-mailen’ kun je vervolgens met of zonder media een mail verzenden, die alle gegevens uit dat specifieke gesprek bevat. Zo kun je belangrijke gesprekken toch nog bewaren om ze op je iPhone terug te kunnen lezen.

  of,

  Is je Android-smartphone nog beschikbaar, download dan de app Move to iOS. Hiermee kun je gegevens overdragen van Android naar iPhone. De app Move to iOS kan niet alle gegevens overdragen.

  of

  https://www.backuptrans.com/android-whatsapp-to-iphone-transfer.html

  Bijdrager
  Laminar

  Dank voor je constructieve bijdrage JJmac. De oude smartphone is echter niet meer beschikbaar!

  Bijdrager
  Hector

  Hallo allemaal, nog niet zo lang geleden ben ik van een Android-apparaat naar een iOS-apparaat overgestapt. Om preciezer te zijn, ik heb mijn Samsung Galaxy S8 ingeruild voor de nieuwe iPhone 11. Op mijn oude Android-apparaat stonden honderden WhatsApp-gesprekken, die ik absoluut niet kon missen omdat er ook zakelijke conversaties tussen zitten. Het verzenden van deze chats per e-mail via “GoeieDag” is eenvoudig, maar deze chats verschijnen dan niet in WhatsApp-app op de iPhone. Nadat ik verschillende betaalde oplossingen had geprobeerd (inclusief de app genaamd Dr Phone), heb ik de oplossing gevonden: https://www.easyphonerecovery.com/du/whatsapp-chats-van-android-naar-iphone.html

  Deze app is eenvoudig te gebruiken en heeft de WhatsApp chatgesprekken en de mediabestanden van mijn Galaxy Android naar mijn nieuwe iPhone overgezet. Ik moet je er wel bij vertellen dat het een betaalde app is. Het spijt me dat ik over een oud forumonderwerp heb gepost. Maar ik hoop dat mijn bericht anderen kan helpen, die dit onderwerp bekijken omdat ze op zoek zijn naar een oplossing om de WhatsApp-chats van hun Android-apparaat naar een iPhone over te zetten:)

  Bijdrager
  Laminar

  Het is juist heel goed dat je dit doet Hector! Net als jij zullen anderen dit topic ook vinden en gebruik maken van jouw ervaringen! ?

  Bijdrager
  whaha

  Zekers.

  Alleen krijg ik wel het gevoel alsof hij een Engelse reclame tekst door een oude vertaal-app heeft gegooid.

  Het is niet bepaald ABN.

  Bijdrager
  KarelWillem

  Hector klinkt een beetje als de promotor van die app. En dat is hij dan waarschijnlijk ook. .;)

  Bijdrager
  Hector

  @Laminar
  Heel hartelijk bedankt voor jullie vriendelijke woorden.:)


  @whaha

  Ja, het klopt helemaal wat je zegt. Ik heb inderdaad tijdens het typen van deze opmerking de Google Chrome-browser gebruikt en ik heb per ongeluk op de knop “Vertalen” gedrukt, waardoor mijn opmerking naar het Engels werd vertaald. Daarna drukte ik op de knop “Origineel weergeven” waardoor Chrome mijn opmerking weer naar het Nederlands vertaalde. Nederlands is echter niet mijn moedertaal, dus mijn Nederlands is niet 100%. In de opmerking, die ik eerder heb gepost, heb ik enkele wijzigingen aangebracht. Ik hoop dat het nu duidelijker is. Ik zal hier in de toekomst beter op letten!

  Bijdrager
  Hector

  <p class=”cite”>KarelWillem op 24 januari 2020 om 17:32</p>
  Hector klinkt een beetje als de promotor van die app. En dat is hij dan waarschijnlijk ook. .;)

  Ik heb geen zakelijke relatie met het softwarebedrijf, dat deze app heeft ontwikkeld. Ik ben het ermee eens dat het om een betaalde app gaat, maar ik was er echt mee geholpen. Ik heb mijn bericht bewerkt, dus ik hoop dat het nu niet niet meer op een advertentie lijkt.

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.