10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Q:
  Bijdrager
  joosty

  Wekker functie iPhone vs nokia

  Waarom werkt de wekker functie op een Nokia wel als dit toestel uitstaat en op een iPhone niet? De iPhone gaat namelijk uit snachts!

  Bijdrager
  Sascha

  Waarom gaat je iPhone uit ? Wil je niet gestoord worden ? Kan je hem dan niet beter in Vliegtuigmodus zetten en in sluimer (locken) ?

  Bijdrager
  Afroman

  Toch geen antwoord op zijn vraag?

  Moderator
  Strifer

  Ik denk dat de redenatie van uit ook echt uit is en dat je iPhone daarom niets doet.

  Een alternatief kan de ‘vliegtuig modus’ zijn… je iPhone kan/doet niets meer, geen signalen zoals wifi, 3g, gsm (dus geen telefoon, sms, e-mail, push, etc etc). Je iPhone zal dan ook vrijwel geen batterij verbruiken. Je wekker zal dan echter wel werken. Met de vliegtuig modus zijn neem ik aan je bezwaren tegen aan laten weggenomen of zie ik iets over het hoofd?

  Bijdrager
  Chorro
  Strifer op 18 april 2011

  Een alternatief kan de \’vliegtuig modus\’ zijn… je iPhone kan/doet niets meer, geen signalen zoals wifi, 3g, gsm (dus geen telefoon, sms, e-mail, push, etc etc).

  WiFi kan wel tijdens flightmode :sarcastic:. Dat gebruik ik altijd met m’n iPad + 3G.

  Moderator
  Strifer

  crap, mijn fout. dacht dat alles uitging, maar nu je het zegt herinner ik het me. wifi kan ook apart uit, mocht dat nodig zijn.

  Bijdrager
  Dorkiban

  Als je de telefoon op flightmode zet gaat Wifi ook mee uit. Je kunt het dan wel weer handmatig activeren, maar flightmode is inclusief wifi.

  Bijdrager
  Chorro

  Ligt eraan wat het laatst gebruikt is. Als ik flightmode aan zet, Wifi aan. Als ik dan de volgende keer flightmode aan zet, gaat WiFi ook aan. Dat is tenminste wat bij mij gebeurd.

  Bijdrager
  roelpol

  Dat de wekker blijft werken bij een nokia is ook niet altijd waar. Das enkel bij de oudere toestellen bij mijn weten, de “smartphones” van Nokia doen je wekker ook niet aanspringen als hij uitstaat.

  Gewoon in vliegtuigmodus zetten is dus de enige oplossing.

  Bijdrager
  N3RD

  Is er een wekker app die zodra deze wordt ingeschakeld het toestel in flightmodus en/of alleen gsm?

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.