2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Q:
  Bijdrager
  d.denkers

  Wacom Bamboo

  De nieuwste tablet van Wacom, de Bamboo blijkt een zeer vervelende eigenschap te hebben; het produceert een zeer onaangename hoogfrequente ruis. Het bedrijf waarvan in de tablet heb gekocht heeft mij, na melding, onmiddellijk een vervangend of een ander tablet aangeboden. Van dat laatste heb ik gebruik gemaakt. Hulde en lof voor het handelen van deze dealer.

  Inmiddels zijn er op de support-website van WACOM klachten gemeld vanuit Nederland, Denemarken en Zweden. Het blijkt dus dat dit een kennelijk Europees-wijd probleem is.

  Het standpunt wat de support-medewerker van WACOM inneemt is op zijn zachts als ‘voorzichtig’ te omschrijven. Hij/zij geeft aan het niet te horen….. En verwijst vervolgens door naar de help-desk, in plaats van de mensen ter te verwijzen naar de dealer voor een omruil c.q. vervanging. Het blijft daarnaast verbazingwekkend dat WACOM gewoon doorgaat met het verkopen van deze Tablets, terwijl ze weten dat er problemen mee zin. Voor alle mensen die een tablet overwegen aan te schaffen: U bent dus gewaarschuwd.

  Bijdrager
  Mac Erger Je Niet
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.