5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:

  Bijdrager
  iphonevannick

  Wachtwoord kwijt Airport. Hoe te herstellen?

  Heb thuis al sinds enige tijd het internet draadloos via een Airport module lopen, maar wil nu wat instellingen wijzigen. Bij mijn weten, moet dat lukken via het hulpprogramma ‘Airport-configuratieprogramma’. Helaas geeft dit programma, iedere keer bij het inloggen, de vraag om een juist wachtwoord in te geven. Tot mijn spijt ben ik die echt totaal vergeten en kan hem niet meer achterhalen. Is er een mogelijkheid tot resetten of bestaat er een andere oplossing?

  Het wachtwoord is trouwens nooit opgeslagen (vreemd genoeg) in mijn sleutelhanger-programma…?

  Bij voorbaat dank!:D


  Bijdrager
  Pietervanos

  Resetten op de Airport zelf met een paperclip


  Bijdrager
  Bor

  Bijdrager
  Macosxachist

  Als u het wachtwoord voor het basisstation, de Time Capsule of het AirPort-netwerk bent vergeten, kunt u het apparaat opnieuw instellen en een nieuw wachtwoord opgeven.

  Het wachtwoord opnieuw instellen

  Sluit het apparaat aan op een stopcontact. Druk vervolgens een paar seconden met de punt van een pen op de resetknop. De wachtwoorden voor het apparaat en het netwerk worden tijdelijk ingesteld op ‘public’.

  Open AirPort-configuratieprogramma. Als u met Mac OS X werkt, vindt u AirPort-configuratieprogramma in de map ‘Hulpprogramma’s’ in de map ‘Programma’s’. Als u met Windows werkt, kiest u ‘Start’ > ‘Alle programma’s’ > ‘AirPort’.

  Selecteer het apparaat dat u opnieuw hebt ingesteld en klik vervolgens op ‘Handmatige configuratie’. Voer, indien vereist, het wachtwoord in. Het standaardwachtwoord is ‘public’.

  Klik op ‘AirPort’ in de knoppenbalk en klik vervolgens op ‘Basisstation’.

  Geef het apparaat een nieuw wachtwoord en klik op ‘Werk bij’.

  Als u na het opnieuw instellen de wijzigingen niet binnen vijf minuten aanbrengt, moet u het apparaat opnieuw instellen.


  Bijdrager
  iphonevannick

  :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

  Dank u! Gelukt!

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.