7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Q:
  Bijdrager
  digitaal100

  Virtueel packshot

  Ik zoek een software pakket waarmee ik van een verpakkingsontwerp gemaakt in indesign een virtueel packshot kan maken. Bijvoorbeeld een zakje waar de software een verpakking van vouwt.

  Bijdrager
  Renzsz

  Illustrator!?

  Bijdrager
  Barrix

  Ben benieuwd of zo’n pakket bestaat. Lijkt mij sterk. Ik maak erg veel virtueel 3D-mockups van verpakkingen of andere reclame objecten als het even kan met PS en AI.
  Je moet natuurlijk wel een heel goede illustratieve verbeelding hebben…dan kan je alles maken. Het is ook arbeidsintensief als je het zo echt mogelijk wilt maken.

  Bijdrager
  JobKuipers

  Ik las je topic en moest denken aan een programma dat ik ooit op een beurs had gezien. Ik was op zoek naar QuarkWrapture (maar dat schijnt in 2007 spontaan (zonder enig bericht van Quark) te zijn verdwenen). Maar kwam op mijn zoektocht dit tegen. Weet niet of het wat is, maar kijk er eens naar!

  Succes,

  Groet,
  Job

  Bijdrager
  Dr. Maddox

  Bijdrager
  buxx

  Ik heb hier in ieder geval een serie blanco producten voor de liefhebbers: http://creativebits.org/toolbox/clear_images_for_identity_design

  Bijdrager
  chm

  Kijk hier eens naar:
  http://www.esko-graphics.com/web/site.aspx?p=2576

  En ze hebben daar nog meer leuke tools voor 3D rendering.
  Het enige probleem dat ik voor jouw zie is dat je in Indesign aan het werken bent. Verpakkingen worden meestal in een tekenpakket gemaakt zoals Illustrator, zo doende zijn die plugins dan ook voor Illustrator gemaakt en niet voor Indesign.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.