3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  MacAanZee

  Verwijderen foto's iPhone 3Gs lukt niet na sync

  Probleempje: mijn zoon schakelt over van zijn oude iPhone 3Gs (iOS 6) naar een nieuwe iPhone 4S (8Gb). Zijn 3Gs is half kapot en hij kan er niet meer in komen.
  We konden nog wel een reservekopie maken van zijn 3Gs, die 16Gb geheugen heeft. Hij had er meer dan 6000 foto’s op staan. Die hebben we nu allemaal gedownload op MacBook 15″ (met nieuwe Mavericks). Daarna gedrukt op “verwijder foto’s van iPhone”. Dat is érg nodig, want zijn nieuwe iPhone 4S heeft 8Gb geheugen.
  Probleem is nu dat de foto’s niet verwijderd zijn van de iPhone 3Gs en de gemaakte reservekopie nu niet past op zijn nieuwe iPhone.
  We hebben het steeds opnieuw geprobeerd, maar het werkt niet. Wat kunnen we nu doen? Handmatig kunnen de foto’s niet van de 3Gs verwijderd worden. Via iTunes werkt het niet… Wie heeft er een oplossing?

  Bijdrager
  Verdult

  Ik zou de foto’s niet syncen met de nieuwe iPhone. Gewoon het vinkje uitlaten.

  Bijdrager
  MacAanZee

  Hij wil ze ook niet op zijn nieuwe iPhone, maar het probleem is dat ze niet verwijderd zijn van zijn oude iPhone 3GS, terwijl we wél op verwijderen hadden gedrukt. Daarom blijven die foto’s ook in de reservekopie. Hij wil een reservekopie maken zónder alle foto’s en die op zijn nieuwe iPhone zetten

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.