10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Q:
  Bijdrager
  Asaxx112

  Verschillen tussen twee mappen analyseren

  Bestaat er een app (Mac OS X Lion) dat op een eenvoudige manier twee mappen kan analyseren wat de verschillen in inhoud zijn. Bijvoorbeeld je sleept een map in dialog 1 en een map in dialog 2 en dan in een derde dialog komen de bestanden die verschillen.

  Weet iemand een programma hiervoor?

  Alvast bedankt

  Bijdrager
  Sascha

  CMD+I op de mappen volstaat niet?

  Bijdrager
  Asaxx112

  Neen dan zie je alleen de hoeveelheid geheugen die de map inneemt. Ik wil de onderdelen in een map vergelijken en laten weergeven welke bestanden er meer zitten in de ene map dan de andere.

  Bijdrager
  gtalien

  Misschien is VisualDiffer iets om te proberen? Als je snel bent kun je ‘em nog krijgen voor €0,79 nu ‘ie nog in de aanbieding is…

  Of Nub?

  Bijdrager
  qazwsxedc

  Terminal openen:

  diff map1 map2

  Je krijgt dan precies te zien wat de verschillen zijn tussen 2 mappen. Dus welk bestand alleen in map1 zit en welke alleen in map2 zit. Ook als beide mappen bijvoorbeeld test.txt bevatten, maar het is een ander bestand wordt dat netjes weergegeven.

  Bijdrager
  TheBigZ
  Geblokkeerd
  Bento
  Bijdrager
  Beech

  Lopen we 2 jaar achter ?

  Bijdrager
  TheBigZ

  Ja op deze geweldig moderne website moet om de paar weken een schop tegen de caches worden gegeven. Als Jan David straks wakker is mag hij dat weer een keer doen.

  Inactief
  Anoniem

  Het merkwaardige is dat ze bij Appletips al enige tijd een forumgedeelte hebben wat zowaar in één keer goed werkt. Misschien moeten ze daar is leentjebuur spelen..

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.