8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Q:
  Bijdrager
  iHam

  Van 1 Mac twee maken.

  Het is een theorie waarvan ik de uitvoering niet heb kunnen vinden. De Theorie is dat je 1 Mac hebt, je sluit daar weer een scherm en een toetsenbord en muis op aan en dan zou het misschien met een programmaatje mogelijk kunnen zijn dat je twee Macs hebt. Is dit mogelijk?
  Ik weet dat als het mogelijk was meerdere mensen het zouden doen. Maar toch. Weet iemand dat?

  Bijdrager
  Joachim_D

  Ik betwijfel dat dit mogelijk zou zijn..

  Bijdrager
  macpro

  Je wilt eigenlijk met twee personen tegelijk op 1 Mac werken.
  Sinds Lion is dat wel mogelijk, maar dan zul je toch een 2e Mac nodig hebben waarmee je verbinding maakt met die 1e Mac.

  Moderator
  unSOUND

  Ik denk dat hij 2 accounts wil hebben op 1 Mac, en dat het ene toetsenbord en scherm aan het ene account gekoppeld is, en het externe scherm en toetsenbord aan het andere account.

  Bijdrager
  joeph

  Ik denk dat je hiervoor het beste een programma als VMware of Parallels Desktop kan gebruiken. Die maakt virtueel een computer aan waar je dan bepaalde hardware aan kan koppelen zoals een aparte muis en toetsenbord. Volgens mij had ik gehoord dat je Lion op een virtuele computer kan installeren, but correct me if i’am wrong.

  Bijdrager
  Afroman

  Hoe gebruik je dan de tweede muis en toetsenbord?

  Bijdrager
  joeph

  Je kunt specifieke hardware aan toewijzen aan je virtuele machine. Weet niet of het ook met bluetooth randapparatuur werkt maar wel met usb apparatuur. De vraag is of je deze setup wel wilt hebben..

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.