11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
 • Q:
  Bijdrager
  marbert2

  Upgraden van 10.2 naar 10.3

  Hallo,
  Ik gebruik nu 10.2.8 en wil graag upgraden naar 10.3 en nog wat. Eigenlijk doe ik dat omdat De Postbank dat wil!! Ik ben gebonden aan Internet bankieren dus vooruit dan maar. Kan mij iemand vertellen waar ik een 10.3 CD kan bestellen? Alvast bedankt.

  Bijdrager
  MacThijn

  waarom ga je niet op 10.4 over?
  naja anders zou ik tweedehandsmac.nl aanraden om je cd te kopen
  succes

  Inactief
  Anoniem

  Gewoon ergens tweedehands op de kop proberen te tikken… lijkt mij.

  http://www.marktplaats.nl , http://www.tweedehandsmac.nl of http://www.ebay.com , enz… enz…

  Bijdrager
  505
  ”marbert2″

  Hallo,
  Ik gebruik nu 10.2.8 en wil graag upgraden naar 10.3 en nog wat. Eigenlijk doe ik dat omdat De Postbank dat wil!! Ik ben gebonden aan Internet bankieren dus vooruit dan maar. Kan mij iemand vertellen waar ik een 10.3 CD kan bestellen? Alvast bedankt.

  Welkom op het forum.

  Voor iets meer dan 110 euro kan je bij Apple 10.4 Tiger kopen.

  Mac OSX 10.3 kan je niet meer nieuw kopen. Die zou je 2e hands ergens moeten vinden. Kijk eens rond op site’s zoals http://www.marktplaats.nl, http://www.speurders.nl en http://www.tweedehandsmac.nl.

  Ik denk dat je voor rond de 40 euro, misschien 30 wel Mac OSX 10.3 hebt.

  Maar waarom heb je voor de Postbank eigenlijk 10.3 nodig? Internet bankieren gaat bij de Rabobank gewoon via een site. Heeft de Postbank dan een programma?

  Bijdrager
  t.leffers

  Misschien dat de versie van Safari in 10.2 niet goed werkt met de Postbank. Om daar nu 10.3 of 10.4 voor aan te schaffen, lijkt me een beetje overdreven. Download anders Mozilla Firefox. Misschien dat het met deze browser wel goed werkt.

  Bijdrager
  juniper rose

  hallo, ik werk ook met de postbank en bij was het probleem verholpen toen ik Firefox ging gebruiken. Ik heb Safari nog wel op de harddisk staan maar gebruik het nauwelijks.
  Voor andere banken wil firefox wel eens niet geschikt zijn, ik heb bij mijn moeder die 3 verschillende banken gebruikt ook drie verschillende browser actief. Dat gezeur iedere keer met die banken!!
  ik zou het even proberen voordat je OS 10.4 koopt (al loopt alles hier als een zonnetje met 10.4:)
  nou succes
  Roos
  ps: en welcome op het forum :wink:

  Bijdrager
  sypie

  Rabobank meldde destijds ook dat het niet goed zou werken met FireFox, maar ik heb daar nooit wat van gemerkt. Enige wat niet goed werkt is na je sessie het scherm afsluiten…

  Bijdrager
  marbert2

  Hi Folks,
  Bedankt voor jullie respons. Ik heb een complete upgrade set gevonden op e-bay en meteen geboden in de hoop dat ik win. Achteraf bezien heb ik me niet zo goed gerealiseerd of dat wel het juiste systeem voor mij is. Bij de aanschaf van mijn huidige e-Mac heb ik gekozen voor een Combo-drive zodat ik ook nog de beschikking heb over Classic. Zou een upgrade naar 10.3 mogelijk zijn met handhaving van Classic? Wat denken jullie?
  Wat de postbank betreft heb ik al jaren moeite met inloggen. En ik moet de juiste combinatie hebben omdat ik van Internetbankieren afhankelijk ben. In feite dwingen zij mij steeds om te upgraden, zoals nu ook omdat ik met 10.2.8 bij hun niet meer uit de voeten kan.
  Groeten, Hubert.

  Bijdrager
  Byron

  Heeft u de antwoorden gelezen? Er wordt hier bijvoorbeeld ook aangeraden eerst te kijken of het werkt met mozilla firefox (www.getfirefox.com), een gratis browser.. Als de enige reden is voor een upgrade dat je wilt dat internet bankieren het doet, lijkt het me slimmer eerst even te kijken naar een andere browser.. als firefox geen soelaas brengt, dan camino proberen..

  Bijdrager
  sypie

  Zoals ik ook zei: de bank meld op de website dat weergave niet goed kan zijn, terwijl er op jouw scherm helemaal niets mis is. Verschillende browsers proberen kan echt geen kwaad. Ik heb van een bank ook nog nooit een melding gezien dat windows 95 niet goed genoeg zou zijn en dat men minimaal op moet waarderen naar windows 2000….

  Bijdrager
  marbert2

  Hi Folks,
  Ik heb Firefox gedownload en ben daar zeer tevreden over. Postbank is geen probleem meer en andere sites zijn sneller heb ik het idee. Al met al een zorg minder. Hartstikke bedankt voor degene die dit heeft aanbevolen. Groeten, Hubert.

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.