8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Q:
  Bijdrager
  sloeber

  upgrade FCP X

  Hoe upgraden naar nieuwe versie?

  Bijdrager
  Rickje

  App store.

  Bijdrager
  zenclimber

  Beetje domme reactie Rickje…

  Sloeber, de 10.1 versie van FCP X heeft vergeleken met 10.0.x een grote verandering ondergaan wat betreft organisatie van Events en Projects. Events en Projects worden nu gegroepeerd in een Library, en deze kun je makkelijk verplaatsen tussen opslagmedia. Als je “gewoon” upgrade door de nieuwe versie te installeren, worden al je bestaande Events en Projects in één grote Library gemerged. Dit is misschien niet wat je wilt…

  Ik adviseer de migratie strategie te volgen zoals beschreven op http://www.philiphodgetts.com/2013/12/upgrade-your-events-and-project-to-fcp-x-10-1-libraries-the-better-way/ Hiervoor heb je de (gratis) tool Event Manager X nodig.

  Zo kun je zelf bepalen welke Events je bij elkaar wilt bewaren.

  Na migratie kun je Event Manager X weggooien.

  Bijdrager
  Rickje

  Sukkel. Niks mis met mijn reactie. De App Store is immers de plek waar je FCP X vandaan haalt, toch?

  Bijdrager
  zenclimber

  Ja hoor, wat jij wilt… héél slimme reactie, toch?

  Bijdrager
  Rickje

  Het is toch antwoord op z’n vraag?

  Wat jij zegt maakt ’t completer, maar dat doet niks af aan mijn reactie. Dus beter hou je je commentaar (“domme reactie”) voor je.

  Bijdrager
  zenclimber

  Nee, je geeft géén antwoord op zijn vraag. Hij vraagt hoe hij moet updaten, je vertelt hem waar hij de nieuwe versie vandaan moet halen. Uitgaande van het feit dat dit forum geen tips geeft over installatie van illegaal verkregen software, heeft hij zijn vorige versie ook al uit de App Store gehaald. Hij weet dat dan dus al… Jouw antwoord voegt dus hé-le-maal niets toe… Updates vanuit App Store verlopen allemaal automatisch, ook voor FCP X.

  Of…. heb jij zelf wèl een illegale versie draaien? Dat kan, maar dan is jouw antwoord hypocriet want je draait zelf een illegale versie maar vertelt hem dat hij het maar lekker uit de App Store moet halen. Dat zeg je omdat dit forum geen tips toestaat over installatie van illegaal verkregen software… :? maar hiermee verraad je wél dat jijzelf een illegale kopie hebt draaien. Kortom “een beetje domme reactie”:evil:

  Bijdrager
  Rickje

  Niks hypocriet. Hier: http://thepiratebay.se/torrent/9508969/Final_Cut_Pro_X_10.1.1.dmg
  Leuk dat je meteen over illegaal begint, maar dat is hier helemaal niet relevant, maargoed, hierboven een link, niks hypcriets meer aan nu.

  Maar z’n titel is toch “upgrade FCP X”, misschien heeft hij nu wel Final Cut Pro 9 en weet ie dus ook niet hoe hij FCP X moet installeren, laat staan waarvandaan. En een upgrade is toch net weer iets anders dan een update.. toch?

  Toch knap dat jij al weet dat hij FCP X heeft.8-)

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.