9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Q:
  Bijdrager
  bonestaak

  [Opgelost] Update high sierra

  Vanochtend kreeg ik de melding osx updaten en dit dus maar gedaan. Fout dus. Ik heb een mini van najar 2012 en met updaten kreeg ik eerst 41 minuten daarna steeds opnieuw starten ….. Uiteindelijk kwam hij niet verder dan 36 minuten resterende tijd. Na 4 uur maar opnieuw opgestart met shift. Dan bleef hij steeds na een hex dump opnieuw opstarten. Dus opnieuw met cmd r en opnieuw installeren maar kennelijk pakt hij dan weer de allernieuwste versie en dus weer 41 minuten resterend. Vraag: Als ik nu weer cmd r doe en dan timemachine krijg ik dan ook weer mijn oude SiĆ«rra terug?

  Bijdrager
  bonestaak

  Inmiddels toch weer aan de praat gekregen, meteen de waarschuwing voor anderen: ook hier vallen een aantal programma’s weg die nog niet gereed zijn voor High Sierra waaronder Outlook. Lekker handig, dan kan je dus alles wel backuppen maar als je niet meer bij je contactpersonen kan komen schiet je nog niet veel op. Ook Icloud laat het afweten, en Little Snitch.

  Bijdrager
  JoopJoopJoop

  Little Snitch, als je A zegt moet je ook B zeggen:

  https://www.obdev.at/products/littlesnitch/high-sierra-notes.html

  Bijdrager
  GoeieDag

  Ook tekst opmaken werkt niet goed in High Sierra, zo te zien!:-?

  Bijdrager
  bonestaak

  @Goeiedag: Dat is de ellende als je met een Ipad moet gaan typen. Gelukkig heb ik eindelijk weer mijn Mac tot beschikking.

  Bijdrager
  bonestaak

  @JoopJoopJoop ik heb bij mijn instellingen elke willekeurige bron staan en ik krijg bij de installatie van LS 4.03 geen melding aldaar. Helaas loopt de installatie op het eind vast. Er is inmiddels een email naar Obdev toe.

  Bijdrager
  bonestaak

  En gelukkig had Microsoft ook al meteen updates ter beschikking dus alles werkt inmiddels weer. Ook Little Snitch.

  Bijdrager
  makasa

  Je kan vooraf onderzoeken welke programma’s werken en welke niet. Diverse sites beschikbaar.

  Bijdrager
  bonestaak

  Normaal doe ik dat ook, echter deze keer was ik bezig met diverse dialogen aan het wegklikken en bleek er dus ook een dialoog tussen te zitten met updaten naar High Sierra. Ik had deze keer dus gewoon niet goed opgelet.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.