19 berichten aan het bekijken - 1 tot 19 (van in totaal 19)
 • Q:
  Bijdrager
  Uqrant online

  twitter

  Ik heb opnieuw hetzelfde probleem met Twitter. Als ik een nieuwsbericht tweet opent er een leeg kader in de plaats van een kader met de titel van het artikel en een link die verwijst naar het betreffende artikel. Ik heb Chrome(voor Mac gedownload, want ik bezit een Mac) en ’t is terug hetzelfde probleem en dat bij alle kranten; dus denk ik dat het ligt aan mijn computer…? Wie helpt me a.u.b.?

  Bijdrager
  McPim
  Bijdrager
  Uqrant online

  Ik begrijp het ook niet meer…’t is jammer. ’t Ligt zeker aan mijn mac?

  Bijdrager
  McPim

  Het ligt niet aan de krantenwebsites in ieder geval :wink: Kun je beschrijven wat er gebeurt als je nu ‘open link in nieuw venster’ klikt? Krijg je een leeg browser-window? Wat staat er dan in de adres regel bovenin? Werkt ‘open link in nieuw venster’ ook niet meer in Safari?

  Bijdrager
  Uqrant online

  dan verschijnt: Safari kan dit venster niet openen… ik begrijp er niets van.

  Bijdrager
  Uqrant online

  Het eigenaardige is dat het soms vlotjes werkt als ik een bericht tweet en soms niet de meeste problemen komen voor bij De Standaard online

  Bijdrager
  McPim

  Dat is vreemd inderdaad.. Gebruik je software als add-blockers, anti-virus, MacClean of dat soort dingen? Nooit problemen met andere websites openen?

  Bijdrager
  Uqrant online

  ik hoef geen extra-antivirus te installeren want het zit standaard op een Mac. MacClean heb ik ook niet. Sorry, maar die add-blokkers welke zijn ze en worden deze automatisch op je computer geplaatst?

  Bijdrager
  Uqrant online

  Sorry McPim, ik ben een 65-jarige…

  Bijdrager
  McPim

  Geeft niet hoor, we komen er wel achter hier (meestal :wink: ) Ik bedoelde mijn vraag als: dat soort programma’s zouden het probleem kunnen veroorzaken, dus prima dat je dat allemaal niet gebruikt, daar ligt het dan ook niet aan. Geef het even de tijd, er komen vast meer suggesties.

  Inactief
  Anoniem

  Heb je de Twitter app al eens geprobeerd?

  Bijdrager
  Uqrant online

  Nee Koen maar ik gebruik 50 twitterblogs op mijn nieuwssite: Uqrant online http://uqrant.be moet ik dan alle 50 adressen aanmelden?
  Nu heb ik één login: [mailadres verwijderd door moderator ivm mogelijke spambots] gebruik; maar ‘k heb er nog 49.

  Inactief
  Anoniem

  Ik ben bang dat ik nu even niet meer snap wat het probleem is.

  Bijdrager
  McPim

  Het eigenlijke probleem staat in zijn eerdere post, zie de link in mijn eerste reactie in dit draadje: een leeg window bij klikken op een Twitter-button op diverse kranten websites. Rechts klikken en ‘open in nieuw window’ bleek wel te werken en een oplossing, maar dit werkt nu ook niet meer (Chrome én Safari).

  Inactief
  Anoniem

  Ok, maar er staat ook:

  Als ik een nieuwsbericht tweet opent er een leeg kader in de plaats van een kader met de titel van het artikel

  Dus is TS nu zelf aan het tweeten? Vandaar mijn vraag over de twitter app.

  Bijdrager
  McPim

  Ja, hij wil een nieuwsbericht met ẻén klik op z’n Twitter plaatsen door ’n social media button onder of boven een artikel te klikken. Dan krijg je een nieuw window (probeer hier bijvoorbeeld) met je Twitter link/login en dat window is dus leeg bij TS. Zo begrijp ik het althans.

  Inactief
  Anoniem

  Het blijft vaag (voor mij), ook die website die hierboven is genoemd, ik zie daar helemaal niets, althans op mijn iPhone.

  Bijdrager
  Uqrant online

  Het eigenaardige is dat het de enekeer heel vlotjes gaat en dat de andere keer wel 15 à 20 keer moet klikken op het blauwe vogeltje, ik denk (maar wie ben ik) dat toch mijn computer zal moeten binnen brengen bij mijn mac(winkel)technieker Carl. Ik ben heel blij met jullie tussenkomsten, het doet dat jullie een 65-plusser willen bijstaan!

  Bijdrager
  McPim

  Het ging om Safari / Chrome op een destop koen. Lastig op afstand te beoordelen ‘uqrant online’. Ik denk dat het niets ernstigs is als je verder nergens last van hebt op je Mac, maar wel vervelend als je dit vaak gebruikt. Ik heb het hier nog een paar keer geprobeerd, elke keer zonder probleem.

19 berichten aan het bekijken - 1 tot 19 (van in totaal 19)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.