8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Q:
  Bijdrager
  Bert_9999

  tv op imac

  Hallo,

  Ik zou graag mijn digicorder van telenet aansluiten op mijn 24″ imac (imac als beeldscherm is dus geen optie). Is hier een mogelijkheid toe ?

  ik heb nog een plextor kabel die videocassetes kon digitaliseren (geel/wit/rood naar usb). Zou deze kabel ook omgekeerd werken? Of zijn er nog andere mogelijkheden? Het mag ook een programma zijn dat op windows draait…

  Alvast bedankt,

  Bert

  Bijdrager
  brandrob

  Is eyetv misschien een optie?

  Bijdrager
  Bert_9999

  eye tv heeft enkel een coax input geen hdmi of scart ….

  Bijdrager
  brandrob

  Wil je per sé die digicorder gebruiken? De eyetv kan namelijk de meeste dingen die een DVR ook kan. Ik weet alleen niet of telenet codering toepast op het netwerk, want dat zou nog wel eens problemen kunnen opleveren.

  Bijdrager
  1984
  Bijdrager
  Bert_9999

  Mijn signaal zonder digicorder is echt niet om aan te zien. Digicorder versterkt dat signaal, versterkt een eyetv dat signaal ook ?

  Bijdrager
  Bert_9999

  bestaat er geen converter hdmi to usb ?

  Bijdrager
  Fietsbel

  Ik heb eyetv gekocht met hetzelfde doel, maar dat werkt dus niet want signaal versleuteld – in mijn geval bij VOO in Brussel. Zo’n kastje dat je van zo’n bedrijf krijgt is voornamelijk bedoeld om je van je centen af te helpen, ze hopen dat je dan steeds naar betaalde tv gaat kijken. Waardeloos dus… technisch kan alles, maar voorlopig wordt alles bepaald door allerlei verkoopmodellen en kan je niet krijgen wat je wilt – gewoon een digitaal signaal.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.