10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)
 • Q:
  Bijdrager
  DeMark

  Toegang tot bepaalde site blokkeren

  Hallo,

  Ik moet het toegeven, ik ben (een beetje) verslaafd aan één welbepaalde site. Nu zou ik mezelf graag voor altijd de toegang tot deze site willen ontzeggen, maar hoe doe ik dat?

  Ik heb al een nieuwe beheerdersaccount aangemaakt (en van mijn account een standaard account gemaakt), maar ik vind bij ‘ouderlijk toezicht’ nergens de optie om 1 bepaalde site te blokkeren. Of wel blokkeer ik niets, ofwel blokker ik bijna alle sites zodat ik zelfs voor een site als http://www.standaard.be speciaal toegang moet verlenen.. Wie kan mij helpen?

  PS: ik gebruik OS X Lion

  Bijdrager
  Hansi2124

  Laat je ip-adres blokkeren door die site.
  Verder denk ik dat je maar gewoon even sterk moet zijn…….

  Bijdrager
  fred44nl

  als je de naam van die site opneemt in het hosts-bestand en laat verwijzen naar 127.0.0.1 dan kom je er niet meer zo makkeljk op.

  Bijdrager
  DeMark

  @fred44nl

  Je bedoeld dat ik deze stappen moet volgen?

  http://www.nationaalcomputerforum.nl/showthread.php?t=23460

  Bijdrager
  DeMark

  @fred44nl

  Bedankt! Het is gelukt!

  Bijdrager
  laurabaakman

  Wat ik zelf gebruik voor deze situaties is Mindfull Browsing. Het blokeert de site, maar geeft je tien seconden nadat je hem geprobeerd hebt te openen de optie om de website alsnog te bezoeken.

  Bijdrager
  AppleStef

  Self Control werkt ook goed.

  Bijdrager
  stavos

  Als je zelf een blokkade plaatst op een site, weet je toch ook weer hoe je die moet opheffen, danwel omzeilen? Het komt uiteindelijk dan gewoon aan op een stukje zelfbeheersing.

  Bijdrager
  laurabaakman

  Klopt, maar als je een blokkering moet opheffen of moet zeggen dat je deze site toch echt wil bezoeken dwingt je dat wel om nog eens goed te bedenken of het wel zo verstandig is om die website te bezoeken en dat helpt met de zelfbeheersing.

  Bijdrager
  seb88

  Freedom / Anti-social voor mac is ook wel goed.
  Voor windows gebruik ik Coldturkey (gratis).

  Je kan ook gewoon de adressen blokkeren in je router , is gratis en kost wat moeite om de blokkering op te heffen als het eenmaal ingesteld is:)

10 berichten aan het bekijken - 1 tot 10 (van in totaal 10)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.