3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:

  Bijdrager
  shakey

  TIP. Zo sla je bepaalde updates over van de AppleStore

  Als je programma’s van Apple gebruikt waarvan je de updates wilt overslaan, of er althans niet steeds aan herinnerd wilt worden dat ze beschikbaar zijn in de AppleStore, maar wel herinnerd wilt worden aan de beschikbaarheid van updates die wél belangrijk voor je zijn, dan zijn er tenminste twee dingen die je kunt doen:

  1. Right-click (Control-click) dan op het woordje ‘more’ of ‘meer’ in de beschrijving van de software update. Je krijgt dan een pop-up. Selecteer ‘Hide update’ of ‘Verberg update’.
  Je wordt dan niet meer herinnerd aan deze update, en ook krijg je deze update niet meer te zien de volgende keer dat je de AppleStore bezoekt. Wel blijft de update op de achtergrond beschikbaar.

  2. In Systeemvoorkeuren open Spotlight. En klik daarna op de tab Privacy. Zoek nu via de Finder het programma waarvan je geen updates meer wilt installeren. Sleep het icoontje van het programma in het Privacy-venster van Spotlight. Als het goed is, worden je nu geen updates meer aangeboden van dit programma. De achtergrond hiervan is dat de AppleStore Spotlight gebruikt om te zien welke programma’s er op jouw Mac staan geïnstalleerd.

  Dit werkt in elk geval voor Mavericks. Mogelijk niet voor Yosemite.

  Voor verder lezen:

  https://discussions.apple.com/thread/5509820?start=0&tstart=0


  Bijdrager
  Shmoo

  Is het nationale dikke tip dag?
  :-D


  Bijdrager
  MacKevin11

  Goede tip!
  Bedankt

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.