4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  Jos Opel

  Time machine stopt.

  Vanmiddag stopte mijn Time Machine met het maken van back-ups op de Time Capsule. Zie onderstaande print-screen van de mededeling. Ik ontdekte toen dat de structuur van de reservekopie veranderd was in HFS Case-sensitive Not Journaled. Is deze schijfkopie nog te redden of moet ik maar met een nieuwe beginnen?

  De tekst van de mededeling was: Je Time Machine-reservekopieën op ‘TC beneden’ zijn gecontroleerd. Om de betrouwbaarheid te vergroten, moet Time Machine een nieuwe reservekopie maken.

  Klik op ‘Start nieuwe reservekopie’ om een nieuwe reservekopie te maken. Hierdoor wordt de bestaande reservekopiegeschiedenis verwijderd. Dit kan enkele uren in beslag nemen.

  Klik op ‘Maak later reservekopie’ om morgen een herinnering te ontvangen. Time Machine maakt in de tussentijd geen reservekopieën.

  Mocht iemand naar de etrecheck willen kijken dan graag even een tipje hoe ik die maak.

  Update: na een herstart is de structuur weer Mac OS uitgebreid journaled. Maar Time Machine blijft melden dat er een nieuwe reservekopie gemaakt moet worden. Kan ik na de aanmaak van een nieuwe beide reservekopieën combineren?

  Sleutelbeheerder
  Night

  Msschien dat deze website je verder op weg kan helpen:
  http://pondini.org/TM/Troubleshooting.html

  Maar meestal duidt een backup corruptie erop, dat je gewoon van voren af aan moet beginnen.

  Bijdrager
  GoeieDag

  Uithuilen en opnieuw beginnen dan maar.:wink:

  Bijdrager
  Shmoo

  Of gewoon eens stoppen met dat achterlijke en achterhaalde Time Machine uit 2008. Er zit toch ook geen Time Machine op je iPhone of iPad.

  Installeer gewoon een volwassen 2017 clouddienst en je hebt Time Machine kant en klaar ingebakken in de dienst zelf. Wie gaat er nu macOS systeembestaanden of programma’s (Apps) lopen backuppen terwijl je ze met twee keer klikken opnieuw kunt downloaden bij de bron zelf.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.