6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Q:
  Bijdrager
  Drukker

  thttpd (tiny/turbo/throttling HTTP server)

  Is er iemand die iets meer weet van een : thttpd (tiny/turbo/throttling HTTP server)? Sinds een paar weken bezit ik een Dashcam (70mai Pro) best wel een leuk dingetje voor een lage prijs. Alleen de filmpjes bekijken is best wel omslachtig: eerst een wifi verbinding maken met de 70mai, waarbij deze daarna als een hotspot fungeert en te benaderen is met een iPhone app. Vervolgens de filmpjes (1 min.) opslaan op je iPhone. Ik kan de dashcam ook benaderen via wifi op mijn mac  (met naam en wachtwoord), alleen ik zie geen mapstructuur o.i.d.

  Zou er een mogelijkheid zijn om via wifi snel bij de (server)date te komen?

  Bijdrager
  TheBigZ

  Er zit toch een geheugenkaartje in?

   

  Wat zie je (in de Finder) als je die in je Mac prikt?

   

  https://www.bol.com/nl/p/xiaomi-70-mai-dashcam/9200000099720081/

   

  Doordat de Xiaomi 70 Mai is uitgerust met 2.4gHz wifi kunnen alle beelden eenvoudig worden bekeken via de smartphone. De Wifi heeft een bereik van zo’n 10 meter. De Wifi App is beschikbaar voor iOS (Apple) en Android telefoons en tablets. Via de app kunnen de beelden worden bekeken en gedownload zodat de SD kaart niet meer uit de camera gehaald hoeft te worden. Ook kunnen via de App foto’s worden gemaakt met de camera.

   

  64gb support

  De Xiaomi 70 Mai ondersteunt MicroSD kaarten tot 64gb. Dit is goed voor zo’n 8 uur FullHD video.

   

   

  Bijdrager
  Shmoo

  Hoe werkt de veiligheid van zo’n ding eigenlijk gezien dat er geen SSL op deze verbinding zit?

   

  Is dit niet extreem gevoelig voor de man in het midden gedoe?

  Bijdrager
  TheBigZ

  Die man die in het midden van je eigen Wifi netwerk staat bedoel je?

  Bijdrager
  Shmoo

  Ja precies. Het is een dashcam. Je auto heeft wielen en zal vast niet alleen maar in je woonkamer staan. Verbinding maken met WiFi netwerken is sneller gedaan dan wielbouten losdraaien.

  Bijdrager
  Drukker

  Even op sd-kaartje gekeken naar structuur, zie zichtbare mappen met Parking, Event, Photo. Maar ook verborgen mappen met data. Als je de filmpjes op de iPhone app bekijkt dan zie je ook de GPS data, maar zodra je het filmpje naar je iPhone of Mac download ontbreekt deze. De app zal dus wel geen verborgen data mee kopiëren. Ik zie het apparaat ook in de huiskamer als wifi hotspot, kan verbinding (192.168.0.1)maken met naam/ww maar krijgt dan scherm met: thttpd/2.26 14aug2014??.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.