2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Q:
  Sleutelbeheerder
  Night

  Tesla en iPhone op lijst beste uitvindingen

  NEW YORK – Magazine TIME heeft haar lijst van 25 beste uitvindingen van 2017 gepubliceerd. Hierin staan heel wat techgadgets zoals de robot Jibo, de digitale bril eSight3 en de Ember-mok die zelf koffie op de juiste temperatuur houdt. Maar ook de grote techgiganten als Apple, Tesla en Nintendo kregen een plekje in de lijst.

  Apple prijkt met zijn vlaggenschip de iPhone X in de lijst van beste uitvindingen. TIME noemt de nieuwste en duurste iPhone ooit een nog slimmere smartphone. Tesla staat in de lijst dankzij zijn Model 3. Het blad denkt dat deze auto elektrisch rijden wel eens mainstream zou kunnen maken.

  Nintendo Switch
  Gameconsole Nintendo Switch wordt ondertussen geroemd voor het feit dat het een draagbaar spelletjesapparaat is voor onderweg en tegelijkertijd thuis kan worden aangesloten op een docking station waardoor het verandert in een volwaardige console. Ook vindt TIME de nieuwe schoen van Adidas noemenswaardig. De Futurecraft 4D wordt namelijk op maat gemaakt voor zijn of haar gebruiker doordat de schoen uit een 3D-printer komt.

  Verder staat ook onder meer Nest Secure, het slimme beveiligingssysteem van Google’s moederbedrijf Alphabet, in de lijst. Net als de Facebooks VR-bril de Oculus Go, BuzzFeeds Tasty One Top, een gadget die kookfanaten door middel van tutorials door het kookproces begeleidt en de selfiedrone DJI Spark.

  Bron: De Telegraaf

  Inactief
  Anoniem

  Grouphug!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.