9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)
 • Q:
  Bijdrager
  iJack

  Switch bluetooth / wifi

  Elke morgen als ik in de auto stap zet ik m’n wifi uit en een scherm verder m’n bluetooth aan, op kantoor aangekomen dezelfde handelingen, maar andersom. Bij vertrek van kantoor weer en bij thuiskomst weer… steeds terugkerende handelingen.

  Ik heb gezocht naar een switch die dit met een druk op de knop voor me kan doen, helaas niets gevonden. Is er een handige oplossing hiervoor te vinden? Ik na me niet voorstellen dat ik de enige ben met dit “probleem”.

  Groet, Jaap

  Bijdrager
  youp

  als je je iphone jailbreaked en dan sbsettings instaleerd, dan kan dit allemaal met een veeg aan de bovenkant van je scherm.

  Bijdrager
  iJack

  ik wil liever niet jailbreaken… ik gebruik de telefoon ook zakelijk en wil geen “gedoe” met upgraden en zo…

  Bijdrager
  eiko

  Maar waarom wil je wifi uit hebben staan in de auto?

  Bijdrager
  Maverick9898

  Ik vermoed om batterij-redenen;).

  Bijdrager
  eiko

  Ik weet niet hoe lang je in de auto zit, maar het lijkt mij niet de moeite waard om voor een half uurtje wifi uit te zetten

  Bijdrager
  youp

  nee, koop dan een autolader of een extended battery

  Bijdrager
  iJack

  In de auto heb ik een lader, dat is dus geen probleem. Op m’n werk heb ik geen wifi, ik gebruik wifi dus alleen thuis. Bluetooth gebruik in alleen in de auto voor de carkit…

  Wifi aan laten staan (overdag op m’n werk) kost veel batterijstroom en bluetooth an laten staan als ik thuis ben ook… vandaar de switch..

  Bijdrager
  Maverick9898

  Dan heb je het een beetje verkeerd uitgelegd. Je zegt in je OP dat je het als je naar de auto gaat switched. Dus mensen gingen er vanuit dat je je Bluetooth aan had in de auto en zowel thuis als op kantoor wifi aan hebt. Maar zoals ik het nu begrijp heb je in de auto bluetooth aan en alleen thuis wifi aan.

9 berichten aan het bekijken - 1 tot 9 (van in totaal 9)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.