2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Q:
  Bijdrager
  guus

  Sorry, iCloud Drive is niet compatibel met OS X Mavericks uitzetten

  weet iemand hoe ik die stomme melding kan uitzetten, bij pages of numbers openen op 10.9
  ga voorlopig niet over op 10.10 [ te veel problemen met software van derden, brakke update!] en krijg iedere keer die melding.

  thnx

  Bijdrager
  csteelooper

  Deze melding krijg je omdat je op een van je iOS-apparaten, bij de upgrade naar iOS8, te snel bent geweest met het aanzetten van iCloud Drive. Nu is dat an zich niet zo verwonderlijk, want dat gold zeker in de begindagen van iOS8 voor zo’n 90% van de overstappers, mede omdat de melding toentertijd niet al te duidelijk was. Om de melding uit te zetten moet iCloud Drive weer uitgezet worden. Merk daarbij echter wel op dat dit NIET betekent dat je daarmee weer terug bent bij de oude oplossing Documents & Data, waarmee tot iOS7/Mavericks werd gewerkt. Als iCloud Drive eenmaal voor een account werd geactiveerd, dan kan níet meer worden teruggeschakeld naar Documents & Data, waardoor documenten dus niet meer op-to-date zullen worden gehouden over verschillende apparaten.
  De enige mannier om díe functionaliteit terug te krijgen is nu door alle apparatuur bij te werken naar iOS8.1.1 dan wel Yosemite en iCloud Drive te gaan gebruiken.

  Notice: indien op een account nog níet werd gekozen voor de upgrade naar iCloud Drive, zal Documents & Data gewoon blijven werken. Dit geldt ook wanneer er wordt overgestapt naar iOS8/Yosemite. Echter, indien alle apparaten die gekoppeld zijn aan een iCloud-account over zijn naar softwareversies die iCloud Drive ondersteunen, is het advies om de overstap naar iCloud Drive ook niet al te lang meer uit te stellen.

  Edit: Klik hier voor meer info over dit onderwerp.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.