14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)
 • Q:
  Bijdrager
  ramrod

  Snow leopard ipv Lion op 27"

  Als ik een 2e hands IMac 27″ met Lion koop kan ik daar dan zonder problemen Snow Leopard op zetten , ik heb van mn 24″ IMAc nog Snow Leopard.

  Bijdrager
  MichMich

  Waarom zou je dat willen?

  Bijdrager
  ramrod

  Lion schijnt veel meer werkgeheugen te gebruiken en minder stabiel te zijn dan SL , er zijn er hier op OMT voldoende waarvan ik lees dat ze liever weer met SL willen werken of dit al hebben gedaan .

  Bijdrager
  jgmkoster

  Ligt eraan of de desbetreffende oorspronkelijk is geleverd met Lion of niet. Het is niet mogelijk om het OS te downgraden lager dan het oorspronkelijk geleverde OS.

  Bijdrager
  ramrod

  Origineel zit er Lion op .

  Bijdrager
  TheBigZ

  Vraag komt uitgebreid aan bod in dit topic:

  Nog ergens nieuwe iMac met Snow Leopard te koop?

  Geblokkeerd
  HereIsTom

  Lion niet stabiel? Nooit iets van gemerkt, werkt perfect hier! :thumbsup:

  Bijdrager
  CedricH

  Werkt hier inderdaad ook perfect. Het geheugengebruik van Safari is wel zeer hoog onder Lion waardoor je Mac trager kan lopen, maar sinds ik Google Chrome gebruik heb ik er geen last meer van en lopen mijn beide Macs met Lion weer als een zonnetje. Vanuit mijn ervaring is Lion even goed als Snow Leopard.

  Bijdrager
  Yggdrasil

  Ik heb nog niks gemerkt van instabiliteit onder Lion. Wat Cedric zegt is waar, daarom ben ik overgestapt op Google Chrome, draait als een zonnetje op de Macs hier in huis.

  Geblokkeerd
  HereIsTom

  Ik gebruik Firefox, nog beter dan Chrome; http://www.mozilla.org/nl/firefox/new/

  Bijdrager
  1984
  ramrod op 08 mei 2012

  Origineel zit er Lion op .

  Welke is het dan ,volgens everymac wordt de iMac “Core i7” 3.4 27-Inch origineel geleverd met 10.6 (Pre-Installed MacOS: X 10.6.6)…(laatste 27″iMac) en Snow leopard is nog voor €29,- tekoop

  Bijdrager
  ramrod

  Het is de I7 , 3.4 ja .

  Bijdrager
  cids

  Waarom probeer je gewoon niet Lion, als het niet bevalt (zou niet weten waarom) dan kan je altijd nog overwegen te “downgraden”… trouwens binnen 2 maanden (of zo) komt Mountain Lion en de overstap vanaf Lion zal zeker meer naadloos zijn…

  Bijdrager
  1984

  Zover ik las was de vraag van de TS (ramrod) is het mogelijk om Snow leopard ipv Lion op 27″ iMac te zetten,en niet waarom hij Lion maar eerst eens moest proberen.(waar niet iedereen zo’n fan van is)
  Enfin , zover ik zie moet dat probleemloos gaan om op die Mac 10,6 te draaien.of corrigeer mij als ik iets over het hoofd zie.

  [size=2]Pre-Installed MacOS: X 10.6.6 (10J4026) Maximum MacOS: Current
  Details: This system fully supports the current version of OS X 10.7 “Lion.” Please note that OS X Lion is not capable of running Mac OS X apps originally written for the PowerPC processor as it does not support the “Rosetta” environment.[/size]

14 berichten aan het bekijken - 1 tot 14 (van in totaal 14)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.