11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)
 • Q:
  Bijdrager
  P3t3r

  …SL Quicktime X + LIVE H.264 stream…

  ¡Hola! OMT-experts,

  Ik krijg het niet voor elkaar om een LIVE H.264 stream te bekijken van een HD PTZ IP camera met Snow Leopard Quicktime 10, zie http://n314.webcam.nl/quicktime/ terwijl het op andere mac’s (zoals die van jou?!) wel werkt…

  Poort 554 staat dus goed geforward (is nodig voor H.264 RTSP) en ook maar LittleSnitch uitgezet, maar toch zie ik geen live stream.
  Ik krijg na de buffer alleen een vergroot Quicktime logo te zien, zie http://n314.webcam.nl/afb/QT.gif en http://n314.webcam.nl/afb/QT-PTZ.gif

  Ik heb ook QT v7.6.6 gedownload voor SL maar dat maakt niets uit. Zoeken naar mijn probleem op Google geeft ook geen goed resultaat…

  Ik moet toch niet helemaal SL opnieuw gaan installeren omdat Quicktime X niet goed werkt?

  H E L P !
  P.

  Bijdrager
  Hansi2124

  Bij mij werkt het inderdaad wel. Met de QT 7.6.6 plugin. Of jij die ook hebt, kan je kijken door in dat venster control te klikken. Dan Over QuickTime plugin kiezen.
  Staat QT 7 wel op de juiste plaats? Hij moet staan in Hulpprogramma’s. Dus waarschijnlijk had je die al….

  Bijdrager
  P3t3r

  …heb http://www.kontain.com/david/entries/65247/how-to-reinstall-quicktime-x-step-by-step/ gevolgd, dus opnieuw Quicktime X 10.0. (51) geinstalleerd vanaf de originele SL DVD maar helaas. VIa mijn TimeMachine de laatste versie 10.0. (114) geplaatst in de Applications folder maar het werkt nog steeds niet via Quicktime X. Quicktime X hoort toch in de Applications folder te staan? (en niet in de utilities folder?)

  De ironie is dat het WEL werkt als ik VLC probeer!…, zie http://n314.webcam.nl/afb/VLC_N314.jpg maar Quicktime X is mijn default videospeler in Safari.

  Iedere tip is meer dan welkom!

  Dank.
  P3t3r.

  Bijdrager
  Hansi2124

  QT X hoort inderdaad in de Programmamap te staan. Maar ik had het zelf over QT Player en de plugin hiervan (7.6.6) gebruikt Safari bij mij. De vraag is dus nog steeds: heb jij die ook als je in dat venster met control klikt?
  Verder zou ik het echt niet weten……

  Bijdrager
  P3t3r

  “Ik heb ook QT v7.6.6 gedownload voor SL maar dat maakt niets uit.” Kortom, ik zie v7.6.6. staan bij ‘About Quicktime’ en dus geen Quicktime X… Heel raar dat VLC wel werkt, maar QT met geen mogelijkheid!

  Bijdrager
  1984

  Heb je gekeken of je er de juiste Adobe Flash Player op hebt zitten

  Bijdrager
  P3t3r

  ¡Hola! 1984, bedankt voor je reactie maar Flash heeft helemaal niets met mijn H.264 probleem te maken en gaat dus om de weergave van HD beelden in mijn SL Quicktime X omgeving.

  Bijdrager
  1984

  Die zijn bij mij prima http://hdtv.webcam.nl/website/page1/page7/h264_streaming_video.html kan het beeldvullend het bekijken en volgen wat er gaande is

  is het van belang dat uw internet provider die uw website host, ook beschikt over een (H.264) streaming video server,

  Bijdrager
  P3t3r

  Beste 1984, het wordt een beetje off-topic…, Flash en dus ook de relay server pagina die jij doorstuurt werken goed bij mij. Wat NIET werkt om een of andere curieuze reden is de QT X weergave bij alle HD camera’s, zoals http://n314.webcam.nl/quicktime/

  Het gaat dus niet om flash, maar om QT X en H.264.

  (maar bedankt voor het meedenken!)

  Bijdrager
  P3t3r

  [OPGELOST!] Ik heb QT v7.6.6. voor SL weggehaald uit de Utilities map, systeem gereboot (warm-boot) en Presto!…, het werkt nu?! Ondanks dat ik nog maar 1 QT geinstalleerd heb staan, namelijk QT X 10.0. (114) zie ik als ‘plug-in’ melding in Safari dat het nog steeds v7.6.6. is. Blijkbaar is de QT plug-in voor Safari van QT X stiekem 7.6.6. ???

  Iedereen bedankt voor het meedenken en meekijken! http://n314.webcam.nl/afb/QTX-N314.jpg

  http://n314.webcam.nl/quicktime/ = weergave in H.264, veel vloeiender dan MJPEG of JAVA!!

  Bijdrager
  Hansi2124

  Vreemd hoor, want bij mij werkt het wel met die combinatie. Maar goed, als dat jouw probleem heeft opgelost, kunnen we alleen maar tevreden zijn;-)

11 berichten aan het bekijken - 1 tot 11 (van in totaal 11)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.