7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Q:

  Bijdrager
  Vilscon

  Service/App met notificatie wanneer app (mac/ios) in de aanbieding is?

  Hi daar,

  Ik ben op zoek naar een website of app waarin je een lijst van programma’s (mac/ios) kunt opstellen en notificatie ontvangt wanneer deze in de aanbieding is. Er zijn diverse apps waar ik graag een officiële licentie voor zou willen kopen, maar ze voor het mogelijke gebruik té duur vind. Daarom stel ik de aankoop en dus het gebruik ervan uit.

  Tijdens de BlackFriday actie vorig jaar diverse programma’s gekocht omdat ik er actief naar zocht toen, maar nu er geen ‘evenement’ is is het lastiger zoeken. Notificaties bij aanbiedingen zou dus super zijn.

  Alleen App-store gerelateerde programma’s zou al voldoende zijn, maar als het daarbuiten óók kan is dat natuurlijk beter. Genoeg Mac apps zijn alleen beschikbaar buiten de app store om, namelijk.

  Geplaatst in Mac Apps omdat het voor mij voornamelijk Mac apps betreft..


  Bijdrager
  Shmoo

  Ik gebruik al jaren de site AppShopper – van MacRumors. Stuurt mailtjes van je verlanglijstje.

  http://appshopper.com


  Bijdrager
  Vilscon

  Dat ziet er fijn uit. Thanks!:)

  Mochten er nog andere suggesties zijn, voel je welkom. Denk dat AppShopper wel al een goede winnaar is. Ondanks dat de website nog wel wat gebruiksvriendelijkheid-foutjes heeft en de app zwaar verouderd is.. Maar het hoofddoel werkt, dus ik ben tevré


  Bijdrager
  koen

  Mag ik vragen om welke apps het bijvoorbeeld gaat die je te duur vindt? Misschien zijn er wel goedkopere alternatieven voor.


  Bijdrager
  Vilscon

  Enkele voorbeelden zijn:

  – HazeOver (https://hazeover.com/nl/): Focus op huidige app door de rest van het scherm te dimmen
  – Deliveries (http://junecloud.com/software/mac/deliveries.html): Bijhouden van bezorgingen (ipv verspreid over de PostNL/DHL/weetikveel app)
  – Paste (http://pasteapp.me): Bijhouden van klembord items
  – Transmit (https://panic.com/transmit/): FTP programma (werkt uitstekend, maar is duur)

  Bovengenoemde zijn in mijn ogen de beste in hen soort. Voor Transmit heb je genoeg gratis varianten zoals FileZilla, maar ik vind Transmit een stuk fijner in gebruik. De rest heb ik geen alternatieven voor.


  Bijdrager
  koen

  HazeOver, Paste, en Deliveries kosten toch maar een paar Euro? Alleen Transmit kost inderdaad een hoop meer. Ik heb die een paar jaar geleden aangeschaft en ben een tevreden gebruiker. Uitgespreid over al die tijd zeker de investering dubbel en dwars waard.


  Bijdrager
  Shmoo

  Ik maak er ook wel een sport van om apps goedkoper dan de normale prijs te kopen.

  Paste kun je wel in de gaten houden. Die is nog relatief nieuw en kost 10,- maar een aantal keer per jaar stunt de developer wel met de prijs. Echter denk ik niet dat deze nog ooit naar 2,- (mijn aankoopprijs) gaat maar hooguit 50% korting.
  http://appshopper.com/mac/productivity/paste-–-clipboard-history-manager

  1Blocker is ook de moeite waard en in de aanbieding op dit moment. Idem hier. Bepaalde apps groeien in hun premium prijs. De sport is eigenlijk om nieuwe goedkope apps te spotten en dan ook meteen te kunnen beoordelen of de developer serieus is of een euro friemelaar. Als dan deze apps kunt kopen voor 1 of 2,- dan heb je vaak voor de komende 5 jaar een 20,- app heel goedkoop gekocht.
  http://appshopper.com/mac/utilities/1blocker-block-ads-tracking-scripts-anything

  Transmit kun je vergeten. Panic Inc. zal nooit stunten met hun software omdat ze dat niet nodig hebben. Transmit versie 5.0 is trouwens in beta en zal een betaalde upgrade buiten de Mac App Store om zijn. Deze app gaat de Mac App Store dus verlaten.
  Al denk ik wel dat wanneer je vandaag die Transmit app zou kopen dat je dan gratis versie 5.0 zult krijgen wanneer deze beschikbaar komt. Daar zal je even over moeten mailen maar ik verwacht het wel.

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.