4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  lukastp

  scrollen binnen website in iweb

  hallo allemaal, ik ben bezig met mijn site waar foto’s op komen te staan, alleen zou ik graag willen dat ik binnen mijn pagina kan scrollen, soms zie je wel eens 2 scroll bars naast elkaar, dat wil ik ook, maar dan in iweb.

  even een voorbeeldje:
  http://iwebfaq.org/sample/iWeb_Floating.html links zie je dat stuk wat op hout zou moeten lijken, daar kan je naar beneden scrollen en dan scrolt niet de hele pagina mee.

  zo iets wil ik hebben, het liefst met mijn eigen scrollbar maar dat zal wss lastig worden.

  http://www.2dstudios.nl/2dlukas/nieuwehomepage.html dit is de link van mijn nieuwe home page, onderaan staan de foto’s die ik gemaakt heb netjes in verschillende albumpjes enzo, maar wat ik zou willen is dat als ik meer albums maak dat ik die er onder kan zetten maar dat mijn site er niet groter van word, anders word het zo’n onoverzichtelijk zooitje.

  ik heb even een screenshotje gemaakt en door photoshop gehaald zodat jullie een beetje kunnen zien hoe het er nou uit moet komen te zien.
  http://dl.dropbox.com/u/31397465/Schermafbeelding%202011-09-08%20om%2023.49.14.png

  alvast heel erg bedankt

  Inactief
  Anoniem

  Toen ik bezig was met iWeb ben ik daar ook naar op zoek geweest. Ik heb toen begrepen dat dat niet zo maar “out-of-the-box” kan. (ik bedoel d.m.v. het ff snel aanzetten van een vinkje o.i.d.) Je kan zoiets realiseren d.m.v. het toevoegen van een HMTL-fragment.

  Hier is link naar een pagina waar ’t wordt uitgelegd

  Bijdrager
  lukastp

  harstikke bedankt, doel bijna bereikt, ik heb het helemaal gemaakt, netjes in een nieuwe pagina gezet enzo, maar als ik nu op een foto klik krijg ik die ook weer te zien binnen dat kleine venstertje en dat is niet de bedoeling, de foto’s moeten wel weer in een nieuwe pagina openen

  Bijdrager
  chatsmit

  dan moet je TARGET=”_parent” erbij gebruiken als link in de photo

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.