4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  Fielicious

  RTLgemist; ‘buffering’/beeld hangt stil

  Hallo allemaal

  Ik ben Fie, 25 jaar en net nieuw hier op dit forum en moet zeggen dat ik niet zo’n echte technicus ben wat betreft computers.:oops:

  Ik heb dus een vraag tav rtlgemist.

  Tot voor kort kon ik de uitzendingen prima kijken, zowel rechtstreeks op de pagina zelf als in Quicktimeplayer.
  Als ik nu een uitzending kijk, dan blijft het beeld hangen en staat er in het beeld ‘buffering’. Hij opent ook niet meer in Quicktime, terwijl uitzendingen van uitzendinggemist.nl dat nog wel doen.

  Ik heb Flip4Mac 2.2.1.11 en ik geloof ook Silverlight (ik kan niet vinden waar ik dat op kan zoeken). Kan het zijn dat hier iets mis mee is?

  Ik mis het enorm! Ik lig heel veel op bed doordat ik én een lichamelijke handicap heb én onlangs een zware operatie heb ondergaan (onderbeens amputatie) en nu mis ik zoveel programma’s! ik baal er echt goed van. En van Rtlgemist krijg ik echt geen zinnig anwoord. Dus ik hoop dat julllie mij kunnen helpen!? :D
  Groetjes Fie

  Bijdrager
  Pieterr

  Als je een filmpje kiest (bv “My First Home”) op http://www.rtlgemist.nl/ en je rechts-klikt er op, krijg je dan te zien “Silverlight preferences”? Voor de advertenties die aan de filmpjes vooraf gaan wordt overigens Flash gebruikt.

  Heb je de laatste Silverlight 2.0 plugin geinstallleerd? http://www.microsoft.com/silverlight/resources/install.aspx
  rtlgemist heeft enige tijd met de 2.0b2 (beta) versie van deze plugin gewerkt, maar nu zijn ze over op 2.0 final.

  Zie ook http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=133052

  Bijdrager
  HerQ

  Hmm ik heb zoiets. Ik kon altijd perfect Uitzendinggemist ed kijken op mijn Mac mini, echter sinds ik de MacBook Pro heb werkt dat niet meer. Ik heb de laatste versie van Flip4Mac Studio Pro HD en Perian geïnstalleerd, maar krijg het niet goed werkend. In de browser heb ik beeld echter moet hij heel vaak bufferen. Sla ik het dan op als Source en open dat bestand in QT krijg ik helemaal niets meer, QT kan het niet lezen. Precies dezelfde software op de mini, alleen een oudere QT versie. Wellicht is de nieuwere versie van QT, speciaal voor de nieuwe MacBooks, niet volledig compatibel met Flip4Mac ofzo.

  Bijdrager
  martijn888

  Het komt door het verschil in processor: intel in je notebook en pwerpc in je mini; ik heb hierover al eens met en F4M engineer gecorrespondeerd, maar het is nog steeds niet gefixed in F4M… heel frustrerend, ik begrijp je

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.