8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Q:
  Bijdrager
  xhdmix

  Qi lader kopen die Apple aanraad of niet?

  Beste omt’ers

  Ik ben opzoek naar een Qi lader daarbij vroeg ik me af of het veel verschil maakt of ik deze koop die Apple aanraad of dat ik om het even welke Qi lader kan kopen? Bij deze die apple zelf aanraad las ik iets dat ze deze beter afstelden voor het opladen zodat je een langere levensduur voor de batterij hebt klopt dit? Ik kwam op bol.com deze Qi lader tegen deze leek me wel handig omdat je 2 apparaten tegelijk kan opladen ik neem aan dat dit dan ook lukt met een apple watch 3? https://bit.ly/2K3JStt

  Alvast bedankt voor de reacties

  Sleutelbeheerder
  Night

  het is een beetje een vaag verhaal: Producten die door Apple werden gepromoot, blijken niet te werken, terwijl andere (non-IMF) laders juist weer wel werkten maar ook niet allemaal. Tevens blijkt de lig-positie ook van groot belang te zijn.

   

  Zie ook de artikelen van o.a. The Verge en van Apple Insider.

  Bijdrager
  aartjan.nl/blog

  Ik heb een goedkoop ding, eentje waar de iphone rechtop in staat, want liggend op een mat verschuift het veel te snel, hij moet er namelijk heel precies op liggen.

  Zie ook het artikel van aartjan.nl

  Bijdrager
  LighScan

  Ik heb deze samen met mijn iPhone 8 Plus gekocht, het heeft altijd al prima gewerkt zonder enig probleem. Ik weet niet of het een officiële MFI-certificaat heeft, maar het werkt althans prima.

  https://www.amazon.de/gp/product/B01KJL4XNY/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

  Bijdrager
  iDEOwen

  Wat zeer belangrijk is, is dat deze Qi gecertificeerd is. Heel veel van die AliExpress laders zijn dat bijv niet. Die kunnen bijv ook andere dingen die op of in de buurt van je charge pad komen opwarmen.

  https://www.wirelesspowerconsortium.com/products/search/ hier kan je het product opzoeken, als deze niet in het lijstje staat, dan is deze niet Qi gecertificeerd.

  Inactief
  Anoniem

  Misschien kun je hier wat meer info vinden: https://www.iculture.nl/gids/draadloze-opladers-iphone/

  Bijdrager
  xhdmix

  Bedankt voor de reacties iedereen! ?

  Bijdrager
  pruus

  Morgen ligt bij de Action ook een Qi lader voor een habbekrats in de weekachtige.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.