6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Q:
  Bijdrager
  robbinzoomers

  Push Mail

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een oplossing voor push mail op mijn Iphone. Na mijn proefperiode van MobileME vind ik push mail zeer interessant maar over het algemeen in gebruik is MobileME erg traag.
  Verder wil ik in de toekomst mijn eigen bedrijf starten met uiteraard een eigen domeinnaam, en een gedeelde agenda met mijn werknemers. En dit is niet mogelijk bij MobileME :(

  Na wat gegoogled te hebben kwam ik bij YouSync uit, de website ziet er goed uit maar graag zou ik willen weten wat jullie ervaringen zijn …
  http://www.yousync.nl

  Bijdrager
  Zeekomkommer

  Kijk eens naar Hosted Exchange. Hier het goedkoopst: http://www.exchangemailhosting.com/
  Werkt top met de iPhone. Voor PC’s krijg je er Outlook gratis bij. Op de Mac werkt het met enige beperkingen, maar vanaf Snow Leopard 100%. Daarnaast kan je ook van Webmail gebruik maken.

  Moderator
  Poezenbeest

  Je roept wel erg snel dat MobileMe niet mogelijk is voor gedeelde agenda’s… Zou ik toch even verder naar kijken…

  Bijdrager
  robbinzoomers

  ja dat ziet er inderdaad wel heel uitgebreid uit. Maar klopt het dan dus dat m’n mail ergens in Amerika op een server staat .. ??
  Bij MobileME wordt de agenda op internet gepubliceerd zodat jij online mijn agenda kan bekijken, of begrijp ik dit verkeerd?

  Bijdrager
  roy

  Ik zou MobileMe nog eens rustig bekijken:

  http://www.apple.com/nl/mobileme/features/

  Bijdrager
  Zeekomkommer

  Bekijk de opties inderdaad nog eens op je gemak. Hosted Exchange wordt ook aangeboden door veel nederlandse bedrijven. Ik gaf alleen de goedkoopste aan. En waar je mail in de wereld op een server staat maakt eigenlijk niets uit.

  Even Googlen op hosted exchange geeft bijvoorbeeld dit nederlandse bedrijf: http://www.argeweb.nl/hostedexchange/ en deze: http://www.cyso.nl/diensten/small_business/hosted_exchange/

  Nadeel van bijna alle nederlandse bedrijven is dat de ruimte die ze beschikbaar stellen eigenlijk niet meer van deze tijd is. In nederland praat men nog in MB’s en in de VS in GB’s.

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.