5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Q:

  Bijdrager
  cindyribbers

  Probleem soort iphoto library

  Ik heb een probleem, mijn oorspronkelijke Iphoto library heeft een vreemde extentie, soms kan ik hem hierdoor niet activeren. Erg vervelend want alle foto’s zitten erin. De soort van het bestand is een “pakket” in plaats van “iphotolibrary” Ik heb overal al gezocht maar kan het niet wijzigen en ook nergens op internet eenzelfde soort probleem vinden. Wie oh wie kan mij helpen?


  Bijdrager
  koen

  Gewoon iPhoto openen, en niet gaan lopen rommelen in de iPhoto library.


  Bijdrager
  Ir.Bob

  Daar is niks vreemds aan. De iPhoto bibliotheek is al jaren lang een ‘pakket’. En een pakket is overigens niks anders dan een collectie mappen/bestanden die er uit zien als een bestand. De Aperture bibliotheek is ook een pakket, net als Pages en Keynote bestanden.


  Bijdrager
  GoeieDag

  En als je de foto’s in een ander programma nodig hebt: in het betreffende dialoogvenster (bv Voeg bestanden bij…) kun je in de linker kolom onder Media gewoon kiezen uit de iPhoto Library Gebeurtenissen of Foto’s, en meer.
  Ook daarvoor hoef je dus niet in het pakket te zijn.


  Bijdrager
  musicmaker

  Inderdaad gewoon iPhoto gebruiken zoals bedoeld en niet aan de mappenstructuur komen. Vanuit de applicatie kun je desgewenst meerdere libraries aanmaken (opstarten met alt-toets ingedrukt).

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.