4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Q:
  Bijdrager
  Statics

  Planet upload geen site

  Ik heb vanochtend (12-03-06) een domein aangevraagd. Ik wou @planet.nl vervangen door @mijnnaam.com. Dit is reeds gebeurd. Nu heb ik een eigen site met dreamweaver gemaakt en wil hem uploaden met cute ftp naar de planet site. Ik zet bij Host in cute ftp home.planet.nl met mijn username en wachtwoord er naast en log in. Dit gaat perfect. Ik upload mijn bestanden naar de home.planet.nl server maar als ik dan naar mijn website ga (www.mijnnaam.com) dan komt er gewoon een site van planet te staan met ” dit is de website van …..hoekjan.” Met een bezoekerscounter eronder. Hoe kan dat, dat ik mijn eigen geuploade site niet zie?

  Bijdrager
  iDanny

  Heb je de hoofdpagina ook “index.html” genoemd?

  Bijdrager
  AppleFlap

  staat er misschien nog een map waar je het misschien in moet uploaden? dat is heel vaak zo, dat je het niet gewoon daar kan uploaden maar bijvoorbeeld in de map “httpdocs” of “public_html” o.i.d.?

  anders ff checken of dat index.html is;)

  Bijdrager
  stf
  ”AppleFlap”

  staat er misschien nog een map waar je het misschien in moet uploaden? dat is heel vaak zo, dat je het niet gewoon daar kan uploaden maar bijvoorbeeld in de map “httpdocs” of “public_html” o.i.

  Juist, is er niet een map WWW oid?
  probeer eens via cute het html bestand te vinden die nu wordt weergegeven.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.