3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Q:
  Bijdrager
  El Pablo 10

  PayPal integratie

  Ik ben een website aan het maken voor een klant. De website staat nu nog onder ‘onderhoudsmodus’. Op de website gebruik ik een bestelformulier van FormCraft, om een cadeaubon te kunnen bestellen. Deze kan je betalen met PayPal. Wanneer je het bestelformulier invult, wordt je dus doorgestuurd naar de website van PayPal, alwaar je login en wachtwoord moet ingeven. Hier loopt het echter fout. PayPal zegt telkens opnieuw dat mijn email adres en wachtwoord niet correct zijn! Ik heb dit met meerdere accounts gecheckt, telkens het zelfde resultaat. En ik weet zeker dat mijn login en wachtwoord wel correct zijn, want als ik gewoon naar mijn PayPal account surf op een ander tabblad, logt ie wel gewoon in. Je kan de foutmelding hier bekijken: http://www.boo-yah.be/test/ . Ik heb al contact opgenomen met de makers van de plugin, maar zij zeggen dat dit een PayPal probleem is en dat zij er niets aan kunnen doen. Wat kan hier van de oorzaak zijn? En hoe kan ik het oplossen?

  Geblokkeerd
  Anoniem

  Ik zou heel gauw je post aanpassen want ik hoef alleen nog achter je geboortedatum te komen (wat niet zo heel moeilijk is als ik inlog op Facebook) en dan kan ik je paypal overnemen. Zet 2FA aan op je Apple ID.. En zet nooit ergens je Paypal Email neer.

  Bijdrager
  El Pablo 10

  Hoi Usain, ok bedankt, daar was ik me helemaal niet van bewust. Ik heb de screenshot van de pagina verwijderd, dan kan iemand het zien, toch? Ik heb de 2FA aangezet op mijn Apple ID. Is mijn probleem dan opgelost?

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.