6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
 • Q:

  Bijdrager
  theo1

  Outlook for Mac 2011: nieuwste mail (exchange account) niet weergegeven

  Sinds kort gebruik ik Outlook for Mac 2011, om mijn werkmail (exchange server) weer te geven op mijn mb air. In het begin ging dit goed. Echter, nu heb ik het volgende probleem: als ik mijn mb air, eens een dag niet gebruik en daarna weer outlook opstart, geeft outlook de nieuwste mail niet meer weer. Er wordt wel gesynchroniseerd en de mail wordt ook binnengehaald (outlook geeft aan dat mail binnen gehaald wordt, ook hoeveel) , maar de mail wordt vervolgens niet weergegeven. Daarna blijft outlook continu om de zoveel minuten zichtbaar synchroniseren, maar er wordt dus geen mail weergeven.

  Mail versturen lukt wel (komt ook aan), maar mail komt ook niet in verzend items te staan. Ik heb het account al eens verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar na een paar dagen het zelfde euvel. Iemand een idee?

  Vast dank!
  Theo


  Bijdrager
  Muziekfan

  Dag Theo,

  Wellicht is de lokale database niet meer helemaal fris.
  Start Outlook op met ingedrukte ALT toets en je komt terecht in de database utility waar je de database kunt controleren en opnieuw kunt opbouwen.

  Succes!


  Bijdrager
  iep

  Heb je service pack 2 voor Office for Mac 2011 geinstalleerd? Zo ja dan is het volgende van belang: Office for Mac 2011 SP2 Database Upgrade Workaround


  Bijdrager
  2xdutch

  De workaround is op zich niet meer nodig. Er is een verbeterde versie van SP2 (14.2.1) , hoewel als je database al gecorrumpeerd zou zijn …….. ?


  Bijdrager
  theo1

  Dank voor jullie reacties.
  Jullie tips geprobeerd en ook 14.2.1. geïnstalleerd.
  Helaas geen resultaat. Ik heb nu helemaal geen mail meer zichtbaar, wel blijft er voortdurend gesynchroniseerd worden.
  Wellicht office maar helemaal verwijderen en opnieuw installeren?


  Bijdrager
  2xdutch

  Ik zou eerst proberen je identiteit te verwijderen, dwz gewoon je exchange account verwijderen, outlook sluiten en opnieuw opstarten en die account dan opnieuw installeren. Dan moet ook alles weer van voren af aan gesynchroniseerd worden

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.