7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
 • Q:

  Bijdrager
  Starshine08

  Optie: Word bestand mailen als bijlage niet beschikbaar

  MacbookPro ML OSX 10.8.2.
  Optie Word bestand delen (mailen) als bijlage is niet beschikbaar. De optie is grijs! evenals de optie koppeling. De beide opties SharePoint en SkyDrive zijn wel beschikbaar. Ik gebruik Mac office 2011. Ik heb in Outlook mijn e-mailadres wel ingevoerd maar is verder niet actief. Speelt Gmail hierin nog een rol?

  Graag jullie advies


  Bijdrager
  Yggdrasil

  Ik denk dat dat enkel werkt via de Mail applicatie van Apple zelf. Ik heb net even de proef op de som genomen en als ik een document aanmaak en ik kies voor “Delen > E-mail”, dan opent bij mij de Mail applicatie en wordt het bestand toegevoegd in de bijlage.


  Bijdrager
  Hansi2124

  [mod name=Hansi2124 url=/profiel/hansi2124]Topic hoort niet thuis in subforum One More Thing (wat alleen gebruikt dient te worden voor topics welke gaan over deze site, podcast of app van OMT). Daarom verplaatst naar dit subforum.[/mod]


  Bijdrager
  Kdingo

  Anders sla je het op en sleep je het in je mail?
  Doe ik altijd.


  Moderator
  Strifer

  Misschien in de voorkeuren van Mail aangeven wat het standaard e-mailprogramma moet zijn? Het klinkt een beetje gek, maar in de voorkeuren van Mail kun je aangeven dat Outlook het standaard e-mailprogramma moet zijn (mail > voorkeuren > algemeen).


  Bijdrager
  Starshine08

  THX

  Slepen na het opslaan van het doc doe ik nu altijd al, maar vanuit het doc rechtstreeks mailen zou nog beter zijn. Zeker nu ik gezien heb dat het op die manier kan. Ik ga op zoek naar de mail>voorkeuren>.

  BVD
  Nico


  Bijdrager
  Starshine08

  Eureka,

  Bij (Apple) Mail>voorkeuren>algemeen >standaard-e-mailprogramma: Mail.app (6.2) kiezen!

  Thx
  Guys

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.