4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Q:
    Bijdrager
    KarelWillem

    [opgelost] Waarom geen ‘a href’ in iWeb?

    Waarom lukt dit me niet in IWeb:

    <a href=”http://musicmp3.ru&#8221; class=”musicmp3″ target=”_blank”><img

    Dat heb ik geplaatst in een HTML-fragment.

    Maar zowel binnen iWeb als in Safari zie ik er niets van terug.

    Zie hier: http://www.etak.tk

    Ligt dit aan mij, of doe ik iets fout?

    Bijdrager
    Brent146

    Moet die niet gesloten worden met ‘</a>’ ? I.p.v. <img of wat dat ook is? De img-tag??

    Bijdrager
    Jordy

    je sluit het de link idd niet af. zo moet ie het doen..

    <a href=”http://musicmp3.ru&#8221; > hier kan je klikken </a>

    Bijdrager
    KarelWillem

    Het leek me ook al een raar stukje tekst.

    Erg dom dat ik daar zelf niet op ben gekomen. Ik probeer even </a> toe te voegen.

    edit:
    —–

    Tssssssss…. dat moet ik ook niet ‘s-avonds gaan zitten doen.

    Ik had de helft van de code helemaal niet gezien.
    Het moest dit zijn:

    <a href=”http://musicmp3.ru&#8221; class=”musicmp3″ target=”_blank”><img src=”https://www.onemorething.nl/wp-content/themes/onemorething/external-image.php?src=http://musicmp3.ru/banners/88x31_2_01.&ext=gif&h=f2064c7840f594961856263f7aad8abc&t=1601076400&#8243; alt=”mp3 music download” width=”88″ height=”31″ border=”0″/></a>

    En dat werkt wèl dus.
    Bedankt voor jullie hulp. Opgelost i.i.g.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.